Kourtney Kardashian efter Travis akuta sjukdom: ”Otäck och känslosam vecka”

Kourtney Kardashian och Travis Barker

Nyligen åkte Travis Barker akut in till sjukhus med Kourtney Kardashian vid sin sida. Efter flera dagars tystnad från Travis och Kourtney delar de nu med sig av den skrämmande upplevelsen och vad som egentligen hänt.
03 juli, 2022
VIDEO: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta
0:58

Efter reklamen: VIDEO: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

(0:58)

Slå på ljud

Tisdagen den 28 juni fördes Travis Barker till sjukhus efter att han drabbats av extrema magsmärtor. Samtidigt twittrades ”God save me” från Travis Twitter-konto. Även Travis dotter Alabama Barker vädjande sina följare på Instagram att be för dem. Nu berättar Kourtney Kardashian och Travis Barker vad som egentligen hände och hur Travis tillstånd är idag efter den akuta sjukdomen.

Första bilderna på Rihanna sedan hon blev mamma

Travis första ord på Instagram

Instagram stories skriver Travis Barker om anledningen varför han tidigare i veckan behövt åka akut till sjukhus.

”I måndags gjorde jag en endoskopi och mådde toppen efteråt, men efter middagen samma kväll drabbades jag av extrema smärtor och har varit på sjukhus sedan dess.” skriver Travis Barker och berättar orsaken till smärtorna.

”Under endoskopin togs det bort en liten polyp som satt i ett väldigt känsligt område och som vanligtvis tas bort av specialister, det slutade olyckligtvis i att en viktig dränageslang i bukspottskörteln brast. Det resulterade sedan i en allvarlig och livshotande bukspottskörtelinflammation.” skriver Travis på Instagram.

”Jag är så tacksam över att jag efter den intensiva sjukvården jag fått, nu mår mycket bättre.”

Kourtney om Travis akuta sjukdom

Kourtney Kardashian delar också med sig av sin upplevelsen på Instagram och hur det varit att se sin nyblivna make bli akut sjuk.

”Vilken otäck och känslosam vecka detta har varit. Vår hälsa är allt och ibland tar vi den för givet och glömmer hur snabbt den kan ändras” skriver Kourtney på Instagram stories.

”Jag och Travis gjorde en rutinmässig endoskopi tillsammans som sedan slutade med att Travis fick en akut livshotande inflammation i bukspottskörteln.”

”Jag är så tacksam för min makes läkning, för alla era böner och för det överväldigande stöd vi fått från er. Jag är så rörd och uppskattar det verkligen.” skriver Kourtney Kardashian och tackar också personalen på Cedars-Sinai Medical Center som tagit så väl hand om paret under den skrämmande veckan.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
1:09

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått

(1:09)

Slå på ljud