Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Första bilderna på Rihanna sedan hon blev mamma

02 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Rihanna
Den 13 maj välkomnade Rihanna och ASAP Rocky sin son till världen. Sedan dess har det varit tyst från Rihanna på sociala medier och hon har inte heller synts till i rampljuset. Nu gör Rihanna sitt första offentliga framträdande – två månader efter bebisen kommit.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
VIDEO: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

I början av februari gick Rihanna och ASAP Rocky ut med nyheten att de väntade barn. På en promenad i New York visade Rihanna stolt upp gravidmagen samtidigt som det förevigades av paparazzi-fotografen Diggzy.

Rihannas och ASAP Rockys son kom sedan i maj och sedan dess har den nyblivna mamman hållit sig undan offentligheten. Men nu nästan två månader efter sonens ankomst, skymtades Rihanna i London i samband med ASAP Rockys framträdande på Wireless Festival.

Annons

Rihanna och ASAP Rockys bebis

Den 18 maj kom nyheten att ASAP Rocky och Rihanna fått barn. Enligt uppgifter till TMZ ska barnet kommit redan fredagen den 13 maj på ett sjukhus i Los Angeles.

I en intervju med Dazed berättade ASAP Rocky om vilken typ av pappa han vill bli för sin nyblivna son.

– Jag kommer alltid försöka se till att mina barn aldrig förlorar fantasin, även som vuxna. Jag hoppas att jag kommer kunna uppfostra öppensinnade och fördomsfria barn, inte någon som diskriminerar. Jag är okej med att inte framstå som ett helgon själv, utan snarare mer realistiskt, jag vill bara ha ett coolt barn med coola föräldrar, sa ASAP Rocky.

Rihanna med gravidmagen
Rihanna med gravidmagen

Första bilderna sedan bebisen

Sedan sonen kommit har Rihanna inte synts till offentligt – och inte heller postat något i sitt flöde på Instagram. Men nyligen sågs Rihanna göra sitt allra första offentliga framträdande sedan bebisens ankomst.

Annons

På en barberarsalong i London sågs Rihanna den 1 juli, medan hon tog selfies med sina fans. På sig hade hon en marinblå oversize jacka med fjädrar från Prada och chunky silversmycken. Rihanna syntes också till senare samma dag på The Wireless Festival där ASAP Rocky uppträdde under kvällen.

Källa: Eonline, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärnteckenBrand logo
SE OCKSÅ: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons