Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Rihannas inspirerande gravidstil – spana in hennes bästa looks

28 feb, 2022 
AvElin Jonsson
rihannas stilresa under graviditeten
Nu har det gått en månad sedan nyheten om Rihanna och ASAP Rocky väntar barn annonserades för världen via paparazzifoton. Efter det har RiRi valt att lämna hemmet i den ena looken efter den andra.
Här har vi samlat våra favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Snart är det dags för storken att komma! I slutet på januari i år klev Rihanna, 33, och rapparen ASAP Rocky, 33, ut på Harlems gator i New York hand i hand. Och det undgick få att det under Rihannas långa och uppknäppta rosa dunjacka av märket Chanel stack fram en liten babybula.

TV: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
TV: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Till skillnad från kändiskolleger som annonserat sina graviditeter via sociala medier, lät Rihanna sig fotograferas av paparazzi och på så vis meddela nyheten.

Under sin gravidresa har Rihanna inte snålat vad gäller grymma outfits, där hon gärna stoltserar med sin mage. Därför har vi samlat en drös av hennes senaste looks! Håll till godo!

Annons
Graviditeten avslöjades när Rihanna stolt visade upp gravidmagen på New Yorks gator, iklädd en rosa pufferkappa från Chanel och en Christian LaCroix-brosch dekorativt över magen.

Spana in Rhiannas gravidstil här – och låt dig inspireras

I början av november var hon på g till brorsan Rorreys Halloweenparty iklädd denna svartvita klänning och matchande kappa.

Annons

Lady RiRi in red

I en röd kappa, minikjol i läder och strappy sandals påväg till pojkvännens uppträdande på ComplexCon i Long Beach CA i november.

Annons

Uppklädd till tänderna

I slutet på november såg vi Rihanna under en ceremoni på Barbados där artisten utnämndes till nationalhjälte. Kvällen till ära bar hon en orange silkesklänning från Bottega Veneta. Och ett munskydd!

Nationalhjälten Rihanna

I samma veva som Rihanna blev ärad med pris i Barbados valde hon även att klä upp sig i denna benvita skrud när det var dags för pressbilder. Både klänningen och blazern är av märket Maximilian.

Annons

Black & White

I början december traskade Rihanna runt på På New Yorks gator i en quiltad jacka från Miu Miu fall/winter 21 tillsammans med en Martine Rose-tracksuit och Balenciaga-boots.

Rihanna goes Gucci

Nu har det blivit januari och här ser vi Rihanna i en monogramprydd väst från samarbetet Gucci and Balenciaga Hacker Project under en middagsdejt på restaurangen Giorgio Baldi i Santa Monica.

Annons

RiRi rockar utsläppt hår och avslappnade jeans

Här, den 16 januari var hon på g till en middagsdejt med sin kära ASAP Rocky i New York, kvällen till ära klädde hon upp sig i jeans och ett par stövlar.

Annons

Ut på tur i New York i slutet på januari i år

Ett par dagar senare klädde Rihanna i denna statement kappa tillsammans med stilettklackar.

Annons

Sportiga looken

22 januari såg vi henne i en lite sportig look i en oversized topp från Martine Rose och röd jacka från Balenciaga tillsammans med pojkvännen ASAP Rocky som valde en lurvigare variant.

Ännu en statement-jacka

För ett par veckor sedan plockade Rihanna fram denna orangea, vintage Jean Paul Gaultier-kappa från garderoben. Till valde hon ett par kamouflagebyxor och kristallsmyckade pumps från Gucci and Balenciaga Hacker Project.

Annons

Late night in NY

På Manhattans gator i track suit-jacka från Martine Rose, faux-fur kjol från Saint Laurent och vita Manolo Blahniks. Läckert!

Fejkpäls och jeans

”Rihanna sa, behåll din mammagarderob... jag tänker dock fortsätta med min vanliga modekärlek”, skrev hon på sina sociala medier när hon visade upp denna läckra look som hon hade i LA i februari.

Annons

Skimrande look med öppen rygg

Under sitt Fenty-event som gick av stapeln i Hollywood nyligen klev hon fram iklädd en outfit från The Attico.

Annons

Matchar i rött

Den 12 februari satte många shoppare i halsen. Från ingenstans dök Rihanna och ASAP Rocky upp och överraskade i RiRis Savage X Fenty Store i Los Angeles.

Annons

Avslappnade jeans och vita klackar

När hon är på g hem från en middag i Hollywood skymtar vi babybulan under denna blåtransperanta topp som hon toppar av med både solbrillor och skarf.

Annons

I februari satte hon på sig denna Chicago Bulls-tröja inför ett middagsbesök på restaurangen Nobu i Hollywood.

Häromveckan rockade hon svarta brallor tillsammans med en topp med snörning, och kring anklarna skymtar vi vackra och glittriga accessoarer.

Annons

Rihanna under Fashion Week

Efter Guccis visning under italienska modeveckan nyligen fastnade Rihanna och ASAP Rocky på bild. Lila päls och svart klänning med en cut out för magen. Den glittriga huvudbonaden lämnade hon senare hemma.

Foto: TT/Instagram

Se också: 8 andra graviditeter som broke the internet à la RihannaBrand logo
Se också: 8 andra graviditeter som broke the internet à la Rihanna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons