Tove Lo avslöjar bröllopslyckan med Charlie Twaddle

Tove Lo

2018 berättade Tove ”Lo” Nilsson för första gången att hennes stora kärlek är Charlie Twaddle.
Nu avslöjar artisten att de har tagit relationen till nästa steg – och blivit äkta makar.
27 juli, 2020
Slå på ljud

Artisten och producenten Tove Lo, 30, eller Tove Nilsson som hon egentligen heter, har en rad framgångar i bagaget. Hon har bland annat skrivit låtar till den svenska popduon Icona Pop och världsstjärnan Ellie Goulding. 2015 tog hon emot pris för Årets artist och Årets låt på Grammisgalan, vilket blev ett stort ögonblick i karriären.

Tove Lo är sedan ett par år tillbaka bosatt i Los Angeles, USA, men besöker även Sverige med jämna mellanrum. I en intervju med Aftonbladet har hon tidigare berättat att hon känner en hatkärlek till sin hemstad.

– Jag trivs väldigt bra i mitt hus som jag hittat, det är harmoniskt och jag älskar att vara nära havet. Men jag kan få lite panik ibland för jag saknar att prata svenska, sa hon till tidningen i höstas.

Tove Los lycka med Charlie Twaddle

När Tove Lo sommarpratade 2018 avslöjade hon för första gången att hon har en pojkvän.

– Framförallt nu när jag träffat dig, du som håller hela mitt hjärta med världens finaste händer, sa hon riktat till den då mystiske mannen.

tove lo charlie twaddle

Tove Lo och Charlie Twaddle på en filmpremiär i Los Angeles 2018.

Därefter började Tove Lo lägga upp bilder på sin stora kärlek i sociala medier och snart visade det sig att han heter Charlie Twaddle och kommer från Nya Zeeland. När artisten gästade Skavlan för två år sedan berättade hon mer om relationen.

– Jag sa att jag aldrig sett mig själv med familj tills jag träffade Charlie, men nu känner jag att det är någonting jag ändå kan tänka mig, sa hon då med ett leende på läpparna.

Kärlekshyllningen till pojkvännen

För ett år sedan delade Tove Lo med sig av en kärleksförklaring till Charlie på Instagram i samband med hans födelsedag.

”Grattis på födelsedagen min livs kärlek. Ingen får mig att skratta mer än du gör och jag är så lyckligt lottad att jag får se världen tillsammans med dig. Jag älskar ditt stora huvud och ditt leende och du är den mest generösa och älskvärda personen”, skrev hon i inlägget.

För ett par veckor sedan fyllde pojkvännen år igen och även då la flickvännen upp ett inlägg.

”Grattis till min livs kärlek”, skriver hon intill en bild på honom.

Avslöjar hemliga bröllopslyckan

Förutom de kärleksfulla inläggen på Instagram är Tove Lo väldigt förtegen om sin kärleksrelation. Därför är det inte speciellt chockerande att paret har valt att gifta sig i största hemlighet. Det är på Tove Los Instagram story som hon avslöjar att hon och Charlie Twaddle har blivit äkta makat.

”Ooops”, skriver hon intill en bild på dem två.

På bilden bär Tove Lo en vit klänning och makarna håller upp sina vänsterhänder för att visa ringarna.

Foto: MEGA, Broadimage/REX

Text: Jonna Axelsson

LÄS MER:

Utomhusbröllop? Här är detaljerna som fixar festen!

Kändisar som varit gifta i över 10 år

Kändisarna som gift sig i Las Vegas