Utomhusbröllop? Här är detaljerna som fixar festen!

Bröllop utomhus i sommar?
Har du fått tänka om kring ditt bröllop i sommar? Ett val för att kunna fortsätta planera sitt bröllop är att flytta ut. Här är 17 detaljer som fixar bröllopsfesten!
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

För alla som planerat att gifta sig i sommar har corona helt klart satt käppar i hjulet. Vissa har valt att skjuta fram allt till nästa år, medans andra har hittat nya vägar och sätt att fira sin kärlek på. En vanlig åtgärd verkar vara att hålla vigsel för de närmsta och skjuta på den stora festen, eller – att flytta ut!

Bröllopsfest utomhus – så lyckas du!

Det kan kännas osäkert i Sverige, att planera en fest utomhus. Men förbereder du bara rätt, är det väldigt få väderförhållande som faktiskt ställer till det. Här tipsar vi om allt från snygga värmekällor till ljusslingor och ishinkar som verkligen tar ditt utomhusbröllop till en helt ny nivå:

Infravärme till altan eller uteplats

Ett sätt att försäkra sig mot sommarvädret i Sverige är att investera i några värmelampor. Då vet du att gästerna kan stanna även om graderna sjunker på kvällen:

1. Terassvärmare, Mareld

Terassvärmare Mareld

Annons

En snygg terassvärmaren i rostfritt stål som fungerar bra utomhus. Ger en behaglig värme och har flamskydd för extra säkerhet. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

Annons

2. Hängande infravärmare, Clas Ohlson

Infravärme uteplats Clas Ohlson

Takhängd infravärme som du kan sätta upp utomhus eller i ett partytält. Enkla att flytta om festen och gästerna samlas på ett ställe. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

Partytält som skyddar mot vind och regn

Att investera i ett stort och stabilt partytält är viktigt för festen. Då kan du slappna av om regnet skulle komma. Och tänk så mycket billigare det är med ett partytält än en lokal, så nu kan du lägga de pengarna på annat kul istället!

3. Snyggt partytält, VidalXL

Partytält svart vidalxl

Det här partytältet i antracitgrå kan du välja att stänga helt, eller låta någon vägg vara uppe så det kommer in luft. Här kan du få till ett riktigt härligt dansgolv framåt småtimmarna. Här kan du köpa det (reklamlänk via Tradedoubler.com)

Utomhusbelysning

Den här punkten är viktigt! Inte bara för att dina gäster ska se vad de gör när det börjat mörkna, utan för att sätta hela stämningen på festen. Det går inte att ha för många ljusslingor till en fest utomhus. Dekorera med lampor och skapa mysiga zoner för häng, drinkbord, dansgolv och för bröllopsmiddagen:

Annons

4. Ljusslinga i retrodesign, Northlight

Ljusslinga utomhus Northlight

En snygg ljusslinga i tålig plast, som inte riskerar gå sönder. Häng runt partytältets sidor, över brudparets plats vid bordet eller täck taket med det. Blir också stämningsfullt i ett träd eller vid utemöblerna. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

5. Snygga LED-lampor till bordet, Fermob

Snygga ledlampor

Så snygga lampor att dekorera bordet med. Handtaget finns i flera olika färger och de laddas lätt med en USB-sladd. Här kan du köpa de (reklamlänk via Adtraction)

6. Rund solcellslampa för trädgården, Clas Ohlson

LED-lampa för trädgården

En enkel men snygg solcellslampa som ger ett behagligt ljus i trädgården. Finns i fyra olika storlekar och är fin att dekorera i grupper. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

Annons

Snygga vinkylare

För att hålla drycken välkyld är det bra med några snygga vinkylare eller isfyllda baljor.

7. Snäckformad vinkylare, Oscar & Clothilde

Vinkylare till bröllopet

Varför inte duka bordet med snäckformade vinkylare? Ger en lyxig känsla till din fest. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

8. Champagnekylare, Rumours

Champagnekylare rumours

Om du vill få plats med fler än en flaska kan en klassisk vinkylare som den här vara ett bra val. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

9. Zinkbalja, Clas Ohlson

zinkbalja till dryck

Annons

Ett bra sätt att hålla större mängd dryck kyld är zinkbaljor som denna. Enkla att fylla med is och sedan flaskor eller burkar. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

10. Glas med sugrör och lock, Åhléns

Glas med lock och sugrör från Åhléns

Säkra upp drinkarna från insekter och annat i naturen genom att servera dem i glas med lock och sugrör! Här kan du köpa dem (reklamlänk via Adtraction)

Uppläggningsfat till bröllopsfesten

När det är dags för fest behövs det ofta både fina och stora serveringsfat. Här är några av våra favoriter:

11. Stort serveringsfat, Mateus

Serveringsfat från Mateus

Ett handgjort fat i keramik, som gör sig otroligt fint på en sommarbuffé. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction)

Annons

12. Uppläggningsfat, Gerbera

Uppläggningsfat Gerbera

Ett enkelt vitt men vackert fat med böljande kanter. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction)

13. Serveringsbricka i ek, Iittala

Bricka Alvar Alto

En snygg bricka, som den här designad av Alvar Aalto, gör sig perfekt till snittar. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

14. Vattentäta högtalare, Andersson

Vattentäta högtalare

Spela musik ur vattentäta högtalare så du slipper oroa dig om det börjar regna eller någon skulle spilla sin dricka. Dessa kan placeras både stående och liggande. Här kan du köpa dem (reklamlänk via Adtraction)

Annons

Dekorationer till bröllopet

Även ett partytält kan kännas festligt med rätt dekoration.

15. Just Married, Partykungen

Just married

Häng en snygg vimpel över brudparets platser, med texten ”just married”. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

16. Lång vimpel, Lagerhaus

Lång vimpel från Lagerhaus

Fyll taket med vimplar, som den här från Lagerhaus som är 10 meter lång. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction)

17. Pappersdekorationer, Partykungen

Pappersdekorationer Partykungen

Annons

Det blir lätt mysigt och festligt med upphänga dekorationer i träd, buskar och i partytält. Här kan du köpa dessa (reklamlänk via Adtraction)

LÄS MER:

Dela på:

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN:


Annons

Laddar