Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Tone Sekelius tackar för allt stöd sedan hon kom ut som trans

24 feb, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Tone Sekelius
I dagarna kom Youtubern och influencern Tone Sekelius, 23, ut som transperson. Nu tackar hon följarna för det överväldigande stödet som följt på nyheten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Trailer Thomas Sekelius: Mitt namn är ToneBrand logo
Trailer Thomas Sekelius: Mitt namn är Tone

Tone Sekelius har verkat i influencervärlden i flera år. Med videor på Youtube och inlägg på Instagram har hon skapat färgglatt innehåll som uppskattats av tusentals. Efter att hon nu kommit ut som transperson har hon mött en enorm kärlek och ett enormt stöd, något hon tackar för i sin Instagram story.

– Responsen jag har fått har verkligen varit utöver min vildaste fantasi, säger hon på Instagram story.

Tones dokumentär på Discovery+

Tones resa mot att komma ut som trans har dokumenterats i filmen Thomas Sekelius: Mitt namn är Tone som hade premiär Discovery+ i helgen. I den får man följa influencerns tankar och känslor kring sin könsidentitet, och rädslan inför att komma ut inför sina nära och kära. När hon nu tackar följarna för allt stöd konstaterar hon också att mycket av ångesten och oron har släppt.

– Det är så mycket känslor som jag bara inte kan sammanfatta i ’hej gud tack’. Alltså tack känns som ett så litet ord för att tacka er för den supporten jag har fått sedan videon släpptes, säger hon och syftar då på det Youtubeklipp med rubriken JAG ÄR TRANS som också publicerades i samma sväng.

Annons

– Från botten av mitt hjärta, ett sånt stort tack till alla som har skrivit, som har kommenterat, som har bara supportat. Jag är speechless. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta det här, säger Tone på Instagram story.

Peppar andra att våga

Tone riktar även ett stort tack till människor som kommit ut före henne och på så vis banat vägen för ett öppnare och tryggare klimat att vara sig själv i.

– Jag märker verkligen hur världen utvecklas till det bättre och låter transpersoner finnas. För tio år sedan var trans-acceptans inte alls som det är idag. Jag vill verkligen tacka alla som gått längst fram och banat väg för folk som mig. Alla människor som bara har representerat och bidragit till att världen sakta men säkert blir en bättre plats, säger hon.

Hon säger att hon känner sig omringad av kärlek och hoppas nu att hennes story ska kunna hjälpa andra i liknande situation.

– Jag vill säga till folk som sitter i samma situation nu som jag gjorde för ett år sen. Där allt bara var för mycket, det var läskigt, det var förnekelse, och bara för mycket att ta in. Vare sig du är trans eller HBTQI överlag, du är inte ensam. Det är väl ofta det man kanske måste höra i en sådan situation, att dina känslor är på riktigt och det är okej. Det är okej! Jag fattar att det är nervöst och det är stort och hur ska allt gå, det är ovisst. Men det kommer att ordna sig. Det gör verkligen det.

Foto: TT

LÄS MER:

Tone Sekelius kommer ut som transperson

Så gick det sen för Big Brother-stjärnorna

Elliot Page skiljer sig – 2 månader efter han kom ut som trans

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons