Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Taylor Swifts Mastermind inspirerar kärlekshistorier på TikTok

15 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Den senaste trenden på TikTok är att att dela med sig om de extrema sätten för hur man fick sin partner till falla för en, med inspiration från Taylor Swifts låt Mastermind. Här är några av de galnaste kärlekshistorierna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lista: Det bästa sättet att träffa den stora kärleken påBrand logo
Lista: Det bästa sättet att träffa den stora kärleken på

Många av oss har våra (pinsamma) historier om vad vi gjort för få en crush att lägga märke till oss, som lite oskyldig stalking på sociala medier eller att posta en thirst trap på Instagram.

Men nu har låten Mastermind, från Taylor Swifts nya album Midnights, inspirerat TikTok-användare att erkänna hur deras relationer faktiskt kom till. Och en del historier är mer extrema än vad vi hade kunnat tänka oss.

What if I told you none of it was accidental? And the first night that you saw me, nothing was gonna stop me,” sjunger Taylor Swift bland annat och många verkar relatera till låttexten. Att något din parter trodde var en slump i själva verket var en planerad strategi för att få dem på fall. Allt från att bli vän med deras syskon till att gå till samma kafé varje dag, här är några av de galnaste historierna:

Annons

"råkade" gå till samma Kafé

En användare, @gpvafi, berättar att hon behövde hjälp med ett immigrationsärende, men eftersom hon inte hade råd med en advokat valde hon att istället dejta en.

"Jag sökte på Linkedin efter en advokat i mitt område som kunde hjälpa mig och sedan 'stötte jag på honom' i en vecka på hans lokala Starbucks tills han bjöd ut mig," erkänner hon i en viral video, som har över 1,6 miljoner visningar. "Vi dejtade i ungefär en månad, och under den tiden hjälpte han mig att lösa mitt juridiska dilemma."

Annons

Matchade av "en slump" på dejtingappen

I en video, med över 3 miljoner visningar, berättar användaren @sarahfofarahh vad hon gjorde för att vinna tillbaka sitt ex. Det verkade som om de var ämnade för varandra när de återupptog kontakten på dejtingappen Bumble. Men i själva verket hade hon suttit utanför hans lägenhet med en radie inställd på en mil och svepte i 45 minuter tills de matchade.

"Jag sa att det var ödet och nu har vi varit tillsammans i fyra år och vi ska gifta oss i juli 2023", berättar hon.

Annons

Blev vän med hans syskon

Användaren @daileybaby berättar hur hon blev kär i en pojke från kyrkan hon brukade gå till och tog reda på att de gick på samma skola. Hon erkänner att hon och flera av hennes vänner tog bilder och filmade honom i ett år, och att hon även blev vän med alla hans sex syskon. I ytterligare ett år umgicks hon med hans syskon och försökte få hans uppmärksamhet, och till slut började de skriva med varandra.

"Vi har nu dejtat i sex och ett halvt år" avslutar hon den långa texten.

Källa: Hypebae Foto: Unsplash

Annons