Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

The white lotus säsong 2: Därför känner du igen skådisarna

03 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Skådisarna från The white lotus säsong 2 och deras tidigare roller
Säsong 2 av The white lotus har släppts och om du tycker att du känner igen en hel del av de nya karaktärerna är du inte ensam om det. Här är säsongens cast – och vad du känner igen dem från!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
3 svenska tv-serier att se fram emot i höstBrand logo
3 svenska tv-serier att se fram emot i höst

The white lotus återvänder med en andra säsong och ännu en mörk men komisk resa till ett lyxhotell, den här gången på Sicilien. Endast Tanya som spelas av Jennifer Coolidge och Greg som spelas av Jon Gries kommer tillbaka från säsong 1 som utspelade sig på Hawaii. Det nu gifta paret Tanya och Greg stöter på ännu fler problem i paradiset, än en gång omgivna av rika och problematisk gäster.

Därför känner du igen skådisarna från the white lotus säsongs 2

Annons

MEGHANN FAHY

Meghann Fahy i den andra säsongen av The white lotus

Skådespelaren Meghann Fahy känner du troligtvis mest igen från The bold type där hon spelar Sutton Brady. Hon har spelat i flera tv-serier sedan 2009 när hon hade en roll i den populära serien Gossip girl.

Huvudkaraktärerna från tv-serien The bold type, Meghann Fahy i mitten.
Aisha Dee, Meghann Fahy och Katie Stevens spelar huvudkaraktärerna i The bold type. Fahy spelar en assistent som senare blir designern i serien.

HALEY LU RICHARDSON

Haley Lu Richardson som en av gästerna i The white lotus säsong 2.

Den unga skådespelaren hade huvudrollen tillsammans med Cole Sprouse i filmen Five feet apart 2019. Den 27-åriga Haley Lu Richardson is mest välkänd för sina roller i filmerna The Edge of Seventeen, Split och Columbus.

Annons
Haley Lu Richardson i det romantiska dramat Five feet apart.
Haley Lu Richardson spelar en tonåring cystisk fibros i Five feet apart. I filmen ser vi även skådisarna Cole Sprouse och Justin Baldoni.

Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge tillsammans med Jon Gries som återvänder från säsong 1.
Jennifer Coolidge tillsammans med Jon Gries som återvänder från säsong 1 och spelar det nygifta paret på semester.

En skådespelare som vi alla känner igen från klassikern Legally blonde där hon spelar Paulette eller rollen som Stiflers mamma i American pie. Men skådespelaren var också med i den populära thrillerserien The watcher på Netflix. Men hon var även, som tidigare nämnt, med i den första säsongen av The white lotus.

Annons
Skådespelaren som Stiflers mamma i komedin American pie.
Skådespelaren är kanske mest känd för sina roller som Jeanine Stifler i filmserien American pie och som Paulette Bonafonté Parcelle i filmerna Legally blonde.

AUBREY PLAZA

Aubrey Plaza och Will Sharpe spelar ett par på semester.

Aubrey Plaza var med i den romantiska komedin Mike and Dave need wedding dates där hon bland annat spelade mot skådisar som Zac Efron, Adam DeVine och Anna Kendrick. Hon slog igenom och är mest känd för sin roll som den obrydda April Ludgate i Parks and recreations.

Annons
Aubrey Plaza i filmen Mike and Dave need wedding dates tillsammans med Anna Kendrick.
Aubrey Plaza tillsammans med Anna Kendrick i filmen Mike and Dave need wedding dates som släpptes 2016.

Theo James

Theo James ingår i ett av paren på semester i den senaste säsongen.

Han var allas crush i mitten på 2010-talet när han spelade Four i trilogin Divergent, Insurgent och Allegiant. Skådespelaren har på senare tid också medverkat i serierna The time traveler wife och Sanditon.

Annons
Skådisen spelade karaktären Four i Divergent-trigolin.
Skådisen spelade karaktären Four i filmserien Divergent som är baserad på romanerna med samma namn av författaren Veronica Roth.

Adam dimarco

Adam Dimarco spelar den yngsta generationen i den italiensk-amerikanska familjen på semester.

Skådespelaren som vi fick se i skräckserien The order har nu fått en roll i andra säsongen av The white lotus. I serien är han är en del av den italiensk-amerikanska familjen bestående av tre generationer: farfar (F. Murray Abraham), pappa (Michael Imperioli) och son.

Annons
DiMarco i tv-serien The order.
Adam DiMarco är en kanadensisk skådespelare som spelar karaktären Randall Carpio i Netflix tv-serie The order.

Michael Imperioli

Michael Imperioli i den andra säsongen av The white lotus

Michael Imperioli är en amerikansk skådespelare, författare och musiker. Han är hyllad och mest känd för sin roll som Christopher Moltisanti i HBOs kriminaldrama The Sopranos. Skådespelaren prisades för enastående biroll i en dramaserie av Primetime Emmy Award år 2004. Imperioli gästade även i serien Girls som Hannahs professor Powell Goldman.

Annons
The Sopranos handlar om Tony Soprano (James Gandolfini), en italiensk-amerikansk gangster, där Michael Imperioli spelar hans avlägsna kusin Christopher Moltisanti.

The white lotus Säsong 1 vann flera Emmy-nomineringar

Mike White, välkänd för klassikerna School of rock och Freaks and geeks, skriver och regisserar återigen seriens alla sju avsnitt. Han skapade The white lotus som en begränsad serie till HBO men de beställde en andra säsong redan innan den första hann avslutas. Serien vann hälften av sina 20 Emmy-nomineringar, inklusive pris för skrivande, regi och redigering, och en betydelsefull vinst för Coolidge för enastående biroll i en begränsad eller antologiserie eller film.

Foto: Warner Media

Annons