Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Helgens kändistäta bröllop stormades av Swifties

21 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Margaret Qualley Jack Antonoff och Taylor Swift
I helgen gifte sig skådespelaren Margaret Qualley med musikern Jack Antonoff under en storslagen ceremoni i New Jersey. På plats var kändisar som Zoë Kravitz, Channing Tatum – och en hel drös Taylor Swift-fans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som fått hantera riktigt galna stalkersBrand logo
Kändisar som fått hantera riktigt galna stalkers

Margaret Qualley och Jack Antonoff sa ja till varandra i lördags under en vigsel i New Jersey. I samband med den kändistäta ceremonin skymtades celebriteter som Lana Del Rey, Cara Delevingne och såklart Margarets mamma, skådespelaren Andie MacDowell. Men det var även en annan stjärnas närvaro som fick lite extra uppmärksamhet under bröllopshelgen – nämligen Taylor Swifts.

Taylor Swifts fans dök upp på restaurangen

Under fredagen samlades en stor samling Swifties, alltså Taylor Swift-fans, utanför restaurangen där Margaret Qualley och Jack Antonoff hade sin repetitionsmiddag. Fansen stod utanför restaurangen Black Whale Bar & Fish House på Long Beach Island, och ropade Taylors namn. Polis behövdes sedan kallas till platsen för att skingra folkmassan och flera klipp från händelsen har spridits på sociala medier.

Annons

”Det här är helt sjukt!” skriver en användare på Twitter.

”Det här är så respektlöst av fansen. Tänk dig ditt livs viktigaste dag, att du ska gifta dig och bli överröst med kärlek, och plötsligt dyker det upp en hel folkmassa som vill hylla en av dina gäster och tar all uppmärksamhet från dig och din respektive” skriver en annan.

Margret Qualley och Jack Antonoffs bröllop

Även om bröllopshelgen fick en dramatisk start så fortsatte såklart kärleksfirandet. På lördagen ägde vigseln rum och Margaret Qualley bar en minimalistisk halterneck-klänning tillsammans med vita Mary Janes. Efter vigseln hölls bröllopsfesten i Beach Haven, Jersey Shore, där kändisar som Channing Tatum och Zoë Kravitz skymtades mingla och sippa på cocktails.

Se bilderna här!

Brudparet.
Brudparet.
Annons
Andie MacDowell
Andie MacDowell.
Taylor Swift.
Taylor Swift.
Annons
Lana del Rey.
Lana Del Rey.
Taylor Swift och Cara Delevingne.
Taylor Swift och Cara Delevingne.

Foto: TT, Twitter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons