Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Tårar och hair flips – här är de 10 bästa stunderna i Ariana Grandes dokumentär på Netflix

23 dec, 2020 
AvLouise Berglund
Ariana Grande musikvideo 2020
Ariana Grande rörd till tårar vid sista konserten, de roliga repetitionerna och den gången hon glömmer sina glasögon. Här är de 10 bästa stunderna i nya Netflixdokumentären Ariana Grande: Excuse Me, I Love You.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Ariana Grande du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

Ariana Grande: Excuse Me, I Love You är titeln på Netflix nya dokumentär om Ariana Grande (som hade premiär den 21 december). Där får vi följa med henne på världsturnén Sweetener world tour – framför allt på konserterna från O2-arenan i London.

Den som vill uppleva en Ariana Grande-konsert lär tycka om dokumentären då den till allra största del består av hela scenframträdanden. Den som däremot hoppades på längre intervjuer – som i den nya dokumentären In Wonder om Shawn Mendes – riskerar däremot att bli besviken. Jag tillhör tyvärr den andra kategorin. Även om Ariana Grande har en otrolig sångröst skulle jag också vilja se henne berätta mer om sitt liv, sina tankar och upplevelser. Tack och lov finns det ett par härliga guldklimpar mellan alla framträdanden.

Ariana Grande dokumentär Netflix

Här är de 10 bästa stunderna i Excuse Me, I Love You – dokumentären om Ariana Grande:

1. Dans med blow up dolls

Ariana Grande dokumentär Netflix

För att Ariana Grande och hennes dansare ska kunna lägga energin på att repa så används blow up dolls för att testa ljussättningen till scenshowen. Tidigt i dokumentären verkar Ariana ha rast från repet och väljer då att dansa med dockorna. Väldigt random – fast kul.

Annons

2. Peptalket inför turnéstarten i Albany

Peptalk Ariana Grande Netflix

Första stoppet på Sweetener world tour var i Albany, New York. Innan Ariana och hennes dansare går upp på scen kör de ett peptalk som är extremt gulligt där alla säger något de är tacksamma för. ”Love and friendship”, är Arianas svar.

3. När dansarna presenteras med egna solonummer

Ariana Grandes dansare 2020

Under i princip varje nummer backas Ariana upp av sina dansare. Och hon ser till att låta dem alla få skina. Vid ett tillfälle i dokumentären presenterar hon varje dansare på scen som får bjuda på varsitt danssolo.

Annons

4. Ariana Grande glömmer sina glasögon

Ariana Grande kör bil

Vid ett tillfälle i dokumentären kör Ariana Grande bil. På huvudet har hon en prinsesskrona men kommer på att hon glömt sina glasögon. Jag älskar att hon kom ihåg att ta på sig kronan – men glömde brillorna. Som tur är ligger dem i bilen. Extra gulligt är att hon och och crewet som sitter i bilen sjunger låten Astonoshing från musikalen Little Woman samtidigt.

5. Det höjdrädda barnet som får bättre biljetter

Ariana Grandes fan får biljetter

Ett barn står bredvid sin mamma och gråter utanför läktaren innan en av konserterna. Anledningen är att hon är höjdrädd. Då dyker Ariana Grandes mamma, Joan Grande, upp och ger det gråtande barnet, hennes mamma och syster biljetter nere på golvet istället.

Annons

6. När Ariana Grande fangirlar till Mariah Carey

Ariana Grande fangirl Mariah Carey

I dokumentären berättar Ariana Grande själv att hon inspirerats av Mariah Carey, Whitney Houston och Beyoncé under sin karriär. Vid ett tillfälle ska Ariana skicka ett klipp på när hon dansar till All i want for Christmas is you, vilket självaste Mariah Carey bett om. Plötsligt börjar hon fangirla och säger ”det faktum att hon tänkte på mig är väldigt soulshaking”. Det är alltid kul med en världsstjärna som blir knäsvag av en annan världsstjärna.

Annons

7. Det faktum att Scott måste se skräckfilm

Ariana Grande dokumentär Netflix

Scott Nicholson, Ariana Grandes nära vän och dansare verkar inte tycka om skräckfilm. Just därför låter de honom se skräckfilm mellan konserterna medan de garvar åt hans reaktioner. Och ja, han sitter kvar av egen fri vilja.

8. Alla hairflips i slow motion

Ariana Grande tofs

Den som klippt dokumentären har sett till att lägga lite extra krut på att framhäva snygga hair flips. Ariana Grandes välkända frisyr - den höga tofsen - får absolut flera egna moments.

Annons

9. ”I just inhaled a tear”

Ariana Grande I just inhaled a tear

Ariana Grande är framme vid den sista konserten. Tårarna rinner medan hon tackar sitt crew för turnén. Hon gråter samtidigt som hon pratar och säger då meningen som lär bli en känd meme: ”I just inhaled a tear”.

10.Det privata bildspelet från turnén – och Ari som barn!

Ariana Grande dokumentär Netflix

I slutet av dokumentären – efter att Ari hållit ett tacktal till sina fans bjuds vi på ett privat bildspel med bilder från turnén. Dessutom dyker ett klipp på Ariana Grande som barn upp där hon tittar in i kameran och säger ”The show's over”. En stjärna redan då!

Läs mer:

Ariana Grande har förlovat sig med Dalton Gomez – här är ringen!

Ariana Grande visar upp sitt naturliga hår

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons