Ariana Grande visar upp sitt naturliga hår – utan extensions

12 jul, 2020 
AvEmma Castman
Ariana Grande på röda mattan
Från fyllig tofs högt upp på huvudet till halvuppsatt och medellångt. För ovanlighetens skull visar Ariana Grandes upp sitt naturliga hår för fansen – se det här!
Annons

Ariana Grande visar sällan upp sitt riktiga hår, det vill säga utan peruk och extensions, men nyligen gjorde hon faktiskt ett undantag. Det var i samband med att den amerikanska superstjärnan skulle fylla 27 år som hon publicerade en bild på sig själv på Instagram – med helt naturligt svall.

På bilden är Ariana Grandes karakteristiska långa och höga hästsvans utbytt mot en halvuppsättning som sträcker sig en bit nedanför nyckelbenen – och det ser riktigt fint ut.

Kommentarsfältet på sångerskans Instagramkonto är avstängt, men sett till antalet gilla-markeringar kan man ana att även hennes fans uppskattar hårförändringen. I skrivande stund har bilden gillats av över 4,6 miljoner användare.

Därför bär Ariana Grande oftast hästsvans

Ett av Ariana Grandes tydligaste signum är alltså hennes höga hästsvans, och faktum är att det finns en anledning till att det oftast är den frisyrerna hon väljer att bära.

Annons

2014 skrev artisten ett inlägg på Facebook där hon förklarade varför hon nästa alltid har håret uppsatt på samma sätt. Efter flera år i musik- och skådespelarbranschen har det nämligen blivit så skadat och slitet att det är svårt att skapa någon speciell frisyr.

”Jag har håret uppsatt eftersom mitt riktiga hår är så slitet att det inte ser klokt ut om jag har det utsläppt”, skrev Ariana Grande bland annat i inlägget.

Artisten förklarar även att hon testat olika typer av peruker och löshår, men att extensions är det som hon känner sig allra mest bekväm i.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar