Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Ariana Grande visar upp sitt naturliga hår – utan extensions

12 jul, 2020 
AvEmma Castman
Ariana Grande på röda mattan
Från fyllig tofs högt upp på huvudet till halvuppsatt och medellångt. För ovanlighetens skull visar Ariana Grandes upp sitt naturliga hår för fansen – se det här!
Annons

Ariana Grande visar sällan upp sitt riktiga hår, det vill säga utan peruk och extensions, men nyligen gjorde hon faktiskt ett undantag. Det var i samband med att den amerikanska superstjärnan skulle fylla 27 år som hon publicerade en bild på sig själv på Instagram – med helt naturligt svall.

På bilden är Ariana Grandes karakteristiska långa och höga hästsvans utbytt mot en halvuppsättning som sträcker sig en bit nedanför nyckelbenen – och det ser riktigt fint ut.

Kommentarsfältet på sångerskans Instagramkonto är avstängt, men sett till antalet gilla-markeringar kan man ana att även hennes fans uppskattar hårförändringen. I skrivande stund har bilden gillats av över 4,6 miljoner användare.

Därför bär Ariana Grande oftast hästsvans

Ett av Ariana Grandes tydligaste signum är alltså hennes höga hästsvans, och faktum är att det finns en anledning till att det oftast är den frisyrerna hon väljer att bära.

Annons

2014 skrev artisten ett inlägg på Facebook där hon förklarade varför hon nästa alltid har håret uppsatt på samma sätt. Efter flera år i musik- och skådespelarbranschen har det nämligen blivit så skadat och slitet att det är svårt att skapa någon speciell frisyr.

”Jag har håret uppsatt eftersom mitt riktiga hår är så slitet att det inte ser klokt ut om jag har det utsläppt”, skrev Ariana Grande bland annat i inlägget.

Artisten förklarar även att hon testat olika typer av peruker och löshår, men att extensions är det som hon känner sig allra mest bekväm i.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons