Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Sydney Sweeney om stigmat kring att bli ung mamma i Hollywood

28 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Sydney Sweeney
Skådespelarkarriären går som på räls för Euphorias Sydney Sweeney. I en ny intervju öppnar hon upp sig om att hon alltid velat vara en ung mamma och stigmat runt det i Hollywood.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Otippade detaljer om Euphoria du inte hade en aning omBrand logo
Otippade detaljer om Euphoria du inte hade en aning om

Sydney Sweeneys skådespelarkarriär fortsätter bara att blomstra. Det är bland annat i succéserien Euphoria och dramaserien The White Lotus som vi har fått se Sydney glänsa som skådespelare.

Men bortsett från karriären som skådespelare så finns det en till dröm som Sydney alltid har haft – nämligen att bli ung mamma. I en ny intervju med The Hollywood Reporter berättat hon om hennes önskan att ha en egen familj i framtiden.

– Jag har alltid velat vara en ung mamma. Men jag är orolig över hur den här branschen sätter stigma på unga kvinnor som har barn och hur de ses i ett annat ljus.

Sydneys oro för barn i framtiden

I intervjun berättar Sydney att hon är orolig för att om hon inte jobbar så finns det inga pengar eller stöd för barn i framtiden. Och även om Sweeney berättar att hennes Sharp Objects-kollega Amy Adams, tidigare sagt att det är möjligt att hitta en balans mellan livet på och utanför skärmen, så känner Sweeney att hon inte har lyxen att sakta ner.

Annons

Om jag ville ta en paus på sex månader, så har jag ingen inkomst för att täcka det, sa hon. Jag har ingen som stöttar mig, jag har ingen jag kan vända mig till för att betala mina räkningar eller ringa efter hjälp.

Hon fortsätter att berätta om skådespelares löner:

– De betalar inte skådespelare som de brukade. De etablerade stjärnorna får fortfarande betalt, men jag måste ge 5 procent till min advokat, 10 procent till mina agenter, 3 procent eller något liknande till min företagsledare. Jag måste betala min publicist varje månad, och det är mer än mitt bolån.

Detta är en anledning till varför Sydney fick ta på sig olika samarbeten med varumärken.

– Om jag bara skådespelade så skulle jag inte ha råd med mitt liv i L.A. Jag tar samarbeten för att jag måste, förklarade hon.

SYDNEYS KARRIÄR OCH KÄRLEKSLIV

Men bortsett från det så är Sweeneys karriär på frammarsch. Just nu förbereder hon sig för att spela i Madame Web mot Dakota Johnson, Emma Roberts och Adam Scott. Hon kommer också att synas i National Anthem med Simon Rex och Eric Dane. Och tidigare i år fick hon två Emmy-nomineringar för sina insatser i Euphoria och The White Lotus.

Och vad det gäller hennes kärleksliv så går det lika bra där. PEOPLE kunde bekräfta i mars att Sweeney var förlovad med sin pojkvän Jonathan Davino. Men The Hollywood Reporter noterade i sin nya artikel med skådespelerskan att hon vägrade att kommentera sin relationsstatus och att hon inte bar någon ring under intervjun.

Foto: TT

Annons