Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sydney Sweeney gör Jane Fondas ikoniska filmroll

13 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Sydney Sweeney och Jane Fonda
Euphoria-skådisen Sydney Sweeney rapporteras göra en av Jane Fondas mest ikoniska roller i nya remaken av Barbarella. Här är allt vi vet om nya filmen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Det här är Sydney SweeneyBrand logo
Video: Det här är Sydney Sweeney

Stjärnskottet Sydney Sweeney kammade hem en Emmy-nominering för sin insats som Cassie i Euphoria. Sedan dess har hon blivit erbjuden roller som Olivia Mossbacher i serien The White Lotus och Pippa i filmen The Voyeurs. Nu väntas hon göra den ikoniska rollen som Barbarella i en remake av kultklassikern med samma namn.

Jane fonda som Barbarella

Originalfilmen Barbarella hade premiär redan 1968 – då med Jane Fonda i huvudrollen som sci-fi-hjältinnan Barbarella. Filmen handlar om en ondskefull vetenskapsman, Durand Durand, som utvecklar ett fruktansvärt vapen som kan förstöra universum. Och jordens president sänder efter Barbarella för att lösa problemet.

Annons

Filmen fick blandad kritik efter premiären, men blev en kassasuccé och nådde senare kultstatus. Rollen som Barbarella blev även Jane Fondas stora genombrott, och nu får karaktären nytt liv genom ingen mindre än Sydney Sweeney.

Jane Fonda som Barbarella
Jane Fonda som Barbarella

Sydney Sweeney i nya Barbarella

Enligt Deadline ska Sydney Sweeney både skådespela och vara exekutiv producent i den nya filmen. Det har ännu inte blivit officiellt vem som regisserar filmen och det finns inte heller många detaljer som avslöjar vad remaken kommer handla om. Däremot la Sydney Sweeney nyligen upp en inlägg på Instagram som visar en originalaffischerna av Jane Fonda som Barbarella med texten:

”Time to save the universe."

Källa: InStyle, Foto: TT, Instagram

Se också: Gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022Brand logo
Se också: Gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons