Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Stranger things säsong 4 – Netflix släpper kryptisk teaser

06 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Går det att lista ut när Stranger things kommer tillbaka?
Den fjärde säsongen av succén Stranger things närmar sig! Kanske.
Netflix har i alla fall släppt en teaser till fortsättningen.
Se den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det hände sedan med barnen från Stranger ThingsBrand logo
Det hände sedan med barnen från Stranger Things

Det har varit ganska tyst om Stranger things den senaste tiden. Sedan den tredje säsongen släpptes i mitten av 2019 har vi bara fått en liten föraning om vad som kan komma att hända i fortsättningen. Det var på alla hjärtans dag förra året som serieskaparna delade med sig av ett litet klipp som visar att Jim Hopper, som spelas av David Harbour, överlevt och sitter fängslad i Ryssland.

”Vi är väldigt glada över att kunna bekräfta att inspelningen för Stranger Things 4 äntligen är igång – och ännu mer exalterade över att meddela Hoppers återkomst! Det är dock inte enbart en positiv nyhet för vår “amerikan”; han är fängslad långt hemifrån i den snöiga ödemarken på halvön Kamtjatka – där han möter såväl mänskliga som andra faror... Samtidigt dyker ny skräck upp på hemmaplan – sedan länge begravd, men som knyter samman allting”, skriver skaparna bröderna Duffer i ett pressmeddelande.

Annons

Fansens spekulationer om när Stranger things kommer tillbaka

Något datum för när vi äntligen kan återvända till Hawkins kommunicerades inte då, och det har det inte gjort nu heller. Eller?

Nu har nämligen en till teaser släppts, och den är väldigt kryptisk och visar flera olika saker som kan tolkas som ledtrådar. Det har fått många att tro att det går att lista ut när den nya säsongen kommer till Netflix.

Det är tickande klockor och barn som leker och en massa olika siffror. I beskrivningen till videon på Youtube står det bara ”002/004”. Beskrivningen på den första videon löd ”001/004”, så vi kan nog vänta oss två till!

Det här får vi se!

Vad som framgår är i alla fall att det verkar som att vi kommer att få lära oss mer om Elevens uppväxt, och de andra barnen som det experimenterades på. Det är i alla fall i det laboratoriet som teasern utspelar sig, och Dr Martin Brenner berättar att han har något spännande att visa.

– Eleven, lyssnar du, säger han samtidigt som dörr nummer 11 zoomas in.

I går lades ett annat klipp ut på Youtube. Det visade övervakningsbilder från cellerna i Hawkins-labbet, och det blev blodigare och blodigare.

Så vad tror du, har premiärdatumet för säsong fyra avslöjats?

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons