Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sofi Fahrman gravid med sitt andra barn

11 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Sofi Fahrman och Filip Engelbert
ELLE-profilen Sofi Fahrman är gravid med sitt andra barn. Nu delar hon med sig av den glädjande nyheten på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Modeprofilen Sofi Fahrman är gravid med sitt andra barn, det berättar hon nu på Instagram. Bebisen blir Sofi och maken Filip Engelberts första gemensamma barn.

Så träffades Sofi Fahrman och Filip Engelbrekt

Det var under ett jobbmöte 2017 som Sofi och Filip träffades. Kärlek uppstod och i december 2020 avslöjade Sofi att de förlovat sig. Ganska precis ett år senare, i december 2021, blev paret man och hustru i Stockholms stadshus. Nu kommer glädjande nyheterna om att makarna utökar familjen.

”Känner så mycket kärlek och tacksamhet”, skriver Sofi till en bild på sig med handen lagd runt den växande bebismagen.

Annons

Sofi är mamma till dottern Lily

I samma inlägg har Sofi även delat en bild på ett omslag hon prydde för nio år sedan då hon var gravid med sitt första barn. Sedan en tidigare relation med finansmannen Nick Zijlstra har Sofi nämligen dottern Lilly, som idag är 8 år gammal.

I ett nytt blogginlägg tackar Sofi för alla gratulationer som inkommit sedan paret offentliggjorde nyheten. Hon avslöjar dessutom att grapefrukt kommit att bli hennes craving under den pågående graviditeten.

Förutom bloggare är Sofi både modejournalist, influencer, författare, programledare, poddare, stylist, egenföretagare och mycket därtill. Själv har hon förklarat sig som en multitaskande journalist, vilket låter som en väldigt passande titel.

Foto: TT

Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skrattBrand logo
Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skratt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons