Sofi Fahrman gravid med sitt andra barn

Sofi Fahrman och Filip Engelbert

ELLE-profilen Sofi Fahrman är gravid med sitt andra barn. Nu delar hon med sig av den glädjande nyheten på Instagram.
11 april, 2022
ELLE Talks – avsnitt 1
5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud

Modeprofilen Sofi Fahrman är gravid med sitt andra barn, det berättar hon nu på Instagram. Bebisen blir Sofi och maken Filip Engelberts första gemensamma barn.

Så träffades Sofi Fahrman och Filip Engelbrekt

Det var under ett jobbmöte 2017 som Sofi och Filip träffades. Kärlek uppstod och i december 2020 avslöjade Sofi att de förlovat sig. Ganska precis ett år senare, i december 2021, blev paret man och hustru i Stockholms stadshus. Nu kommer glädjande nyheterna om att makarna utökar familjen.

”Känner så mycket kärlek och tacksamhet”, skriver Sofi till en bild på sig med handen lagd runt den växande bebismagen.

Sofi är mamma till dottern Lily

I samma inlägg har Sofi även delat en bild på ett omslag hon prydde för nio år sedan då hon var gravid med sitt första barn. Sedan en tidigare relation med finansmannen Nick Zijlstra har Sofi nämligen dottern Lilly, som idag är 8 år gammal.

Sofi Fahrman i stor intervju i ELLE

I ett nytt blogginlägg tackar Sofi för alla gratulationer som inkommit sedan paret offentliggjorde nyheten. Hon avslöjar dessutom att grapefrukt kommit att bli hennes craving under den pågående graviditeten.

Förutom bloggare är Sofi både modejournalist, influencer, författare, programledare, poddare, stylist, egenföretagare och mycket därtill. Själv har hon förklarat sig som en multitaskande journalist, vilket låter som en väldigt passande titel.

Foto: TT

Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skratt
2:49

Efter reklamen: Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skratt

(2:49)

Slå på ljud