Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Största snackisarna från nya dokumentärserien Harry & Meghan

09 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
prins Harry och Meghan Markle
Nyligen släpptes den omtalade dokumentärserien Harry & Meghan. Här är de största snackisarna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

Förra året gick Meghan Markle och prins Harry ut med nyheten att de släpper en dokumentärserie tillsammans med Netflix. Serien beskrivs som en närmare inblick i parets kärlekshistoria och nya perspektiv på händelserna som skedde i det brittiska kungahuset.

”Med kommentarer från vänner och familj, som inte talat offentligt om det här tidigare, samt historiker som diskuterar det brittiska samväldet idag och kungafamiljens relation till pressen, lyfter serien mer än parets kärlekshistoria. Den målar en bild av hur vår värld ser ut idag och hur vi behandlar varandra.” skriver Netflix om serien.

Nu har dokumentären haft premiär – och vi har samlat de största snackisarna. Se dem här!

Annons

1. Meghan och Harry träffades via Instagram

I nya dokumentärserien Harry & Meghan berättar det kungliga paret nya detaljer om hur de först träffades – och att det skedde på Instagram.

– Jag skrollade i mitt flöde och såg att en vän hade lagt upp ett klipp på sig själv och någon annan med ett snapchat-filter, det där med hundöronen, berättar Harry i serien.

– Herregud, jag hade liksom hundöron första gången han såg mig, tillägger Meghan.

– Det var första gången jag såg henne och jag tänkte direkt ”Vem är det där?”, berättar Harry.

Parets gemensamma vän skickade senare ett mejl till Meghan där hon berättade om en vän som yttrat sitt intresse för henne. Och strax därpå träffades Meghan och Harry på sin första dejt i London.

Bilder från dokumentärserien
Bilder från dokumentärserien

2. Meghan och Harrys hemliga dejtande

I Harry & Meghan får tittarna även veta hur det var för paret att dejta i hemlighet, och att deras tredje dejt blev en resa till Botswana. Harry behövde nämligen åka på en jobbresa till Afrika, men ville bjuda med Meghan de dagarna han var ledig.

Annons

– Jag blev så glad när hon sa ja. Jag hade bara träffat henne två gånger och hon ville ändå följa med mig till Botswana och bo i ett tält med mig i fem dagar, berättar Harry.

– Jag bara hoppade på ett plan och åkte ut i bushen och tänkte: ”Vad håller jag på med?”, berättar Meghan.

Men hon berättar också att hon ser tillbaka på resan som ett av parets fina minnen, eftersom det var där de fick lära känna varandra och hålla relationen privat. Strax efter resan läckte nämligen information om parets relation i pressen.

– Det blev väldigt överväldigande när vår relation blev känd för offentligheten. Men jag försökte hantera det som vi hade hantera allt ute i bushen. Allt var så okänt för mig, men jag visste att Harry skulle hålla mig trygg och ta oss igenom det.

Bilder från dokumentärserien
Bilder från dokumentärserien

3. Harrys ord om barndomen

Prins Harry delar också med sig av sin erfarenhet av den brittiska pressen, och hur det påverkade honom som barn.

Annons

– De flesta minnen jag har är från att jag är omringad av paparazzi. I familjen är rådet att inte reagera eller göra det värre. Det var alltid någon typ av offentliga påtryckningar med drama, stress och tårar. Och att se de här tårarna. Tårarna på min mammas kinder. Jag tror att det var då jag började tänka ”Vänta lite nu, vad är jag? Vem är jag? Vad är jag en del av?”

4. Vad kungafamiljen tyckte om att Meghan var skådis

I serien berättar paret om Meghans första möte med Harrys familj och att de först hade starka åsikter kring Meghans yrke.

– Jag kommer ihåg när min familj träffade Meghan och blev så imponerade. Några av dem visste inte ens hur de skulle hantera det. Men när jag i början berättade att jag dejtade en amerikansk skådespelare, så skapades mycket fördomar. De sa liksom ”Aha hon är en amerikansk skådespelare, då kommer det aldrig hålla” berättar Harry.

– Själva skådespelaryrket det största problemet, roligt nog, säger Meghan.

5. Prins Harrys frieri

I Harry & Meghan delar även paret med sig av intima detaljer från Harrys frieri. I november 2017 gick nämligen Harry ner på knä och frågade Meghan om hon ville bli hans fru i parets trägård. Se alla detaljerna kring det fina frieriet här!

Bilder från dokumentärserien
Bilder från dokumentärserien

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons