Snabba cash säsong 2 – här är allt vi vet om Netflix-serien

16 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Snabba cash, säsong 2 på Netflix. <br>Evin Ahmad – Leya<br>Alexander Abdallah – Salim
Det tog inte lång tid innan Snabba cash toppade listorna på Netflix, och nu undrar (typ) exakt alla om det blir en andra säsong av serien. Och ja, Netflix meddelar nu att en säsong två är på G. Här är allt vi vet om premiären.
Annons
Här är skådisarna från "Snabba cash"
Här är skådisarna från "Snabba cash"

Den 7 april hade den omtalade Netflix-serien Snabba cash premiär på streamingsajten, och efter det har folk suttit som fastklistrade framför skärmarna. Serien har redan blivit kritikerrosad och den blev en omedelbar etta på Netflix lista över plattformens hetaste titlar.

Snabba cash-serien på Netflix

Netflix-serien Snabba cash handlar om den ambitiösa affärskvinnan Leya (spelas av Evin Ahmad), och Leya hamnar snabbt i armarna på den charmige gängmedlemmen Salim (spelas av Alexander Abdallah). Även en problemtyngd yngling dras in i denna triangel, och deras vägar korsas i samband med en smutsig och desperat jakt på pengar.

Annons

Skaparna om en eventuell säsong 2 av Snabba cash

Att Snabba cash säsong 1 gjort dundersuccé öppnar säkerligen upp för en andra säsong av serien, dock finns det inget som bekräftar att Snabba cash säsong 2 är på gång.

Seriens skapare, regissören Jesper Ganslandt och manusförfattaren Oscar Söderlund, gjorde i en intervju med Filmtopp klart att teamet ville se hur den första säsongen skulle mottas innan man började gör upp planer för en säsong 2.

– Vi får se. Nu fokuserar vi på premiären och allting, men man kan väl säga att det är klart det finns vissa öppningar, förklarade Oscar Söderlund till Filmtopp innan Snabba cash-premiären i början av april.

Jesper Ganslandt både öppnar upp för en Snabba cash säsong två, samtidigt som han gör klart att det skulle kunna gå att nöja sig med en säsong av serien:

– När man ser hur serien slutar så känns det ju som att man skulle kunna stanna där, men det finns också en del saker man skulle kunna berätta vidare om, säger Jesper Ganslandt till Filmtopp.

Annons

Snabba cash säsong 2: KOmmer 2022

Skaparna bakom serien hade till en början inget definitivt svar, men i början av juni kom Netflix med ett stort glädjebesked. På det officiella Instagram-kontot för Netflix i norden skrev de:

”Omg omg omg SNABBA CASH IS COMING BACK FOR A SECOND SEASON IN 2022”, samtidigt som de publicerade ett klipp från första säsongen.

Snabba cash säsong 1 – varning för spoiler!

Många där ute är i alla fall mer än sugna på en andra säsong av Snabba cash. Och visst kan vi konstatera att det finns trådar att reda ut, och handling att bygga vidare på...! Vad kommer hända med Leyas företag? Hur mår hon egentligen? Hur kommer Revy hantera sin nya tillvaro och vad kommer Fräknis göra? Frågorna är många!

Foto: TT/Netflix

Annons
Innehåller annonslänkar