Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Minns du skådespelarna i Systrar i jeans? Så lever de i dag

08 nov, 2022 
AvEmma Castman
Minns du skådespelarna i Systrar i jeans? Så lever de i dag
Det har gått över 17 år sedan Systrar i jeans hade premiär. Så, vad gör skådespelarna från den ikoniska tonårsfilmen i dag och hur ser de ut? Vi vet!
Annons
Stjärnorna från high school-filmerna – så gick det senBrand logo
Stjärnorna från high school-filmerna – så gick det sen

2005 hade Systrar i jeans premiär och succén blev snabbt ett faktum. Med spänning följde vi de fyra tonårstjejerna Lena, Bridget, Tibby och Carmen som för första gången skulle spendera sommarlovet isär. Innan de skiljdes åt hittade de ett par jeans som på ett magiskt sätt passa alla fyra perfekt. De bestämde sig för att turas om att ha byxorna en vecka i taget – och insåg snabbt att de hade stor inverkan på deras liv...

Skådespelarna i Systrar i jeans – då vs nu

Systrar i jeans är en ikonisk tonårsfilm med fokus på vänskap. Men vad gör egentligen Lena, Bridget, Tibby och Carmen i dag och hur ser de ut? Vi har rotat i bildarkiven och tagit reda på vad skådespelarna ägnat sig åt se senaste 17 åren. Se här!

Annons

Alexis Bledel (Lena Kaligaris)

Alexis Bledel (Lena Kaligaris)

Alexis Bledel spelade rollen som Lena som åkte till Grekland för att spendera sommaren med sina mor- och farföräldrar. När Systrar i jeans hade premiär var Alexis redan en del av casten i Gilmore Girls, och sedan dess har hon även synts i titlar som The Handmaid's Tale och Us & Them.

2014 gifte sig Alexis Bledel med Vincent Kartheiser, men paret gick skilda vägar 2022. De har ett barn tillsammans.

Blake Lively (Bridget Vreeland)

Blake Lively (Bridget Vreeland)

Rollen som Bridget Vreeland spelades av Blake Lively, som i samband med premiären debuterade på den stora filmscenen. I Systrar i jeans spenderar hon sommaren på ett fotbollsläger i Mexiko, där hon har en flört med en av tränarna. Efter Systrar i jeans har Blakes karriär gått spikrakt uppåt och hon har bland annat synts i Gossip Girls och A Simple Favor.

Annons

2012 gifte sig Blake Lively med skådespelarkollegan Ryan Renolds och tillsammans väntar de nu sitt fjärde barn.

Amber Tamblyn (Tibby Tomko-Rollins)

Amber Tamblyn (Tibby Tomko-Rollins)

Tibby är den av tjejerna som spenderar sommarlovet hemma i Maryland. Hon jobbar i en butik och ägnar mycket tid åt filmskapandet samtidigt som hon lär känna Bailey, en ung flicka med leukemi som senare dör.

Förutom Systrar i jeans har Amber Tamblyn synts i produktioner som Two and a Half Man samt 127 Hours. Hon skriver även poesi och noveller. 2012 gifte sig Amber med David Cross, och tillsammans välkomnande de en dotter 2017.

Annons

America Ferrera (Carmen Lowell)

America Ferrera (Carmen Lowell)

America Ferrera spelade rollen som Carmen Lowell som spenderar stora delar av sommaren tillsammans med sin pappa och hans nya familj. Filmen ledde till Americas stora genombrott och sedan dess har hon även synts i produktioner som Superstore och Ugly Betty.

Sedan 2011 är hon gift med Ryan Piers Williams och tillsammans har de två barn.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons