Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är skådespelaren som inte återvänder i nya säsongen av Sex Education

07 jul, 2022 
Skådespelarna Sex Education
Den populära serien Sex Education har sänts i 3 säsonger på Netflix.
Men inför den kommande säsongen har vi nåtts av ett tråkigt besked – nämligen att Patricia Allison, som spelar Ola lämnar serien för gott.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 6 saker om sex education du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 6 saker om sex education du kanske inte visste

Det var i en intervju med den stora radiostationen Captial Xtra som Patricia Allison bekräftade att hennes karaktär Ola inte kommer att återvända under säsong fyra. Anledningen till detta avsked är att skådespelaren ska arbeta med andra projekt och på grund av schemakonflikter kommer hon inte kunna delta i den nya säsongen.

– Jag är så ledsen att jag måste berätta det för er, men jag ska bara göra några andra saker, några andra möjligheter har dykt upp. Jag har gjort det här i tre år och jag har verkligen älskat det, säger hon i intervjun.

KARAKTÄREN OLA I SEX EDUCATION

Hennes karaktär, Ola, har varit med i serien sedan avsnitt ett. Introducerad som Jakobs (Mikael Persbrandt) dotter som kort dejtar och bor tillsammans med centralkaraktären Otis (Asa Butterfield). Men eftersom Ola och Otis föräldrar också börjar dejta samt att deras boendesituation inte är optimal, så är det nog inte så konstigt att deras romans blev kortvarig.

Annons

Men Ola gick vidare i kärlekslivet och träffade sedan Lily (Tanya Reynolds), den utomjordiska älskaren med otroligt hår.

Medan vi är osäkra på hur det kommer bli med deras romans i säsong 4 efter Patricias avsked, så har vi full förståelse för att skådespelaren går vidare till andra projekt.

Patricia Allison
Patricia Allison lämnar serien för gott.

ANDRA SKÅDESPELARE SOM HAR LÄMNAT SERIEN

Andra skådespelare från succéprogrammet har också gått vidare från serien och gjort några ganska otroliga saker. Ncuti Gatwa som spelade Eric i Sex Education, tillkännagavs nyligen som nästa Doctor Who, som tar över efter Jodie Whittaker. Medan Simone Ashley, som spelade Olivia, gick vidare till att spela i Bridgerton.

Så vi kanske inte ser Patrica i Sexual Education, men det betyder inte att hon inte kommer att vara tillbaka på våra skärmar snart.

– Jag älskar serien, vilket är lite sorgligt. Men andra saker kommer, säger hon.

Foto: TT

SE OCKSÅ: Serietips för regniga sommardagarBrand logo
SE OCKSÅ: Serietips för regniga sommardagar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons