Nya bilderna på Shiloh Jolie Pitt – mamma och dotter på konsert

Angelina Jolie och Shiloh Jolie Pitt

Angelina Jolie och dottern Shiloh Jolie Pitt syntes nyligen på Måneskins konsert i Rom – se bilderna på mor och dotter i publikhavet!
11 juli, 2022
VIDEO: 7 saker du vill veta om Shiloh Jolie-Pitt
1:14

Efter reklamen: VIDEO: 7 saker du vill veta om Shiloh Jolie-Pitt

(1:14)

Slå på ljud

Angelina Jolie och Brad Pitts 16-åriga dotter Shiloh har både hyllats för sin androgyna stil och inspirerat som HBTQ+-ikon. Shiloh Jolie Pitt är Brad Pitt och Angelina Jolies första biologiska barn. Utöver Shiloh har Angelina och Brad även barnen Maddox Chivan, 20, Pax Thien, 18, Zahara Marley, 17 och de 13-åriga tvillingarna Vivienne Marcheline och Knox Léon. Nyligen syntes Shiloh och Angelina tillsammans i Italien när de gick på Måneskins konsert i Rom.

16 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Shiloh Jolie Pitt

Sedan barnsben har Shiloh Jolie Pitt fått mycket uppmärksamhet på grund av sina Hollywoodstjärnor till föräldrar. Redan vid åtta års ålder debuterade hon på röda mattan med kortklippt frisyr och kostym – vilket hon hyllats för både som stilikon och som förebild för HBTQ+.

Shiloh har även deltagit i sina föräldrars biståndsprojekt, bland annat genom Maddox Jolie-Pitt Foundation, som Angelina grundade 2003. Senast reste Shiloh och Angelina till Kambodja där de spenderade en tid tillsammans i februari.

– Efter några dagar i Kambodja tillsammans med den varma lokalbefolkningen och det känns som att min själ börjat läka. Det här landet har varit väldigt speciellt för mig och min familj, sa Angelina i samband med resan.

Nya bilderna på Angelina och Shiloh

Nyligen syntes även mor och dotter på konsert i Rom vid arenan Circo Massimo. Huvudattraktion för kvällen var italienska bandet Måneskin som under deras Europa-turné gjorde ett stopp i hemstaden Rom. Se bilderna på Angelina Jolie och Shiloh Jolie Pitt här!

SE OCKSÅ: 7 saker du vill veta om Shiloh Jolie-Pitt
1:14

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 7 saker du vill veta om Shiloh Jolie-Pitt

(1:14)

Slå på ljud

Källa: People, Foto: TT