Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

16 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

03 feb, 2022 
AvLinda Strömbäck
Döttrarna till Madonna, Cindy Crawford och Salma Hayek
Kändisarnas småttingar är inte längre så små. Idag har kändisdöttrarna vuxit upp och det är ingen överraskning att många av dem är kopior av sina föräldrar eller har följt deras fotspår i karriären.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Superstjärnornas bebisar har vuxit upp. Och med arvet från sina framgångsrika föräldrar är det många av dem som gått i deras fotspår. Vi har listat kändisarnas döttrar som har vuxit upp – kanske är några av dem nästa generations artister, modeller och världsstjärnor?

TV: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
TV: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Madonna och carlos Leons dotter Lourdes Leon

Med Madonna som mamma är det kanske ingen överraskning att dottern Lourdes "Lola" Leon följt mammas fotspår in i rampljuset. 25-åringen är idag en flitigt bokad modell av märken som Swarovski och Versace. I februari 2021 annonserades det även att hon skulle bli ansiktet utåt för Marc Jacobs vårkampanj – ett märke även mamma Madonna representerat.

Annons
Madonna och dottern Lourdes Leon
Lourdes Leon på Versaces visning

Cindy Crawford och Rande Gerbers dotter Kaia Gerber

Kaia Gerber har skapat rubriker för sin slående likhet med mamma och supermodellen Cindy Crawford. 20-åriga Kaia gjorde redan 2017 modelldebut för Calvin Klein och bara året därpå utnämndes hon till årets modell på Fashion Awards. En lovande framtid som supermodell – inte långt ifrån sin mammas succékarriär.

Annons
Cindy Crawford med familj på röda mattan
Kaia Gerber och Cindy Crawford på röda mattan

Reese Witherspoon och Ryan PHillippes dotter Ava Phillippe

Tillsammans med skådespelaren Ryan Phillippe har Legally Blonde-stjärnan Reese Witherspoon dottern Ava, 22. Även Ava har uppmärksammats för utseendemässigt nästan vara en kopia av sin mamma. Idag är hon en framgångsrik influencer med en miljon följare på Instagram samtidigt som hon studerar på college, UC Berkeley i Kalifornien.

Annons
Reese Witherspoon med barnen på Walk of fame i Hollywood
Ava Phillippe

Kurt Cobain och Courtney loves dotter Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain var bara 18 månader gammal när hennes pappa, Nirvana-sångaren Kurt Cobain, gick bort. Idag är Frances 29 år och har en rad olika yrken på sitt CV. Bland annat har hon i sin karriär prytt omslag till ELLE och Harpers Bazaar såväl som varit ansiktet utåt för Marc Jacobs. Hon har även producerat en film om sin pappa på HBO och skapat konstverk under pseudonymen Tim Fiddle.

Annons
Kurt Cobain och dottern Frances Bean
Frances Bean Cobain

Heath Ledger och Michelle Williams dotter Matilda Ledger

Matilda Ledger är kärleksbarnet till stjärnskådespelarna Michelle Williams och den framlidne Heath Ledger. Hon har sedan Heaths bortgång hållits undan från rampljuset men nu när hon hunnit bli 16 år gammal reagerar fansen på likheterna mellan henne och pappan. Enligt källor till New Idea har hon även ärvt Heaths intresse för schack och spelar ofta på hans schackbräde. 2020 fick hon ett halvsyskon då mamma Michelle Williams fick barn tillsammans med maken och Hollywoodregissören Thomas Kail.

Annons
Michelle Williams med dottern Matilda
Michelle Williams och Matilda Ledger

Gwyneth Paltrow och Chris Martins dotter Apple Martin

Skådespelaren och Goop-grundaren Gwyneth Paltrow har sedan 2004 dottern Apple tillsammans med Coldplay-sångaren Chris Martin. När deras nyfödda dotterns namn annonserades uppstod det rubriker kring det unika och kontroversiella namnet. Idén kom ursprungligen från maken Chris som önskade att dottern skulle få heta Apple.

Annons

– Det lät så gulligt och målade upp en fin bild för mig. Äpplen är så söta, sunda och det är även bibliskt, sa Gwyneth Paltrow om namnvalet i Oprah Winfreys talkshow.

Den snart 18-åriga Apple Martin har också blivit flitigt jämförd med sin mammas utseende. Lika som bär?

Gwyneth Paltrow och Apple Martin på Coldplay konsert

Johnny Depp och Vanessa Paradis dotter Lily Rose Depp

Musa för Chanel sedan sexton års ålder, skådespelarinsatser i filmer som Planetarium och The King, och nominerad till två franska filmpris. 22-åriga Lily Rose Depp har inte legat på latsidan vad det gäller karriären, precis som hennes föräldrar Johnny Depp och Vanessa Paradis. Hon är dessutom aktuell med sin tv-debut i kommande HBO-serien The Idol tillsammans med The Weeknd.

Annons
Vanessa Paradis och dottern Lily Rose
Lily Rose Depp 2022

Angelina Jolie och Brad Pitts dotter Shiloh

Shiloh Jolie Pitt är Angelina Jolie och Brad Pitts första biologiska dotter i syskonskaran på sju barn. Hon har sedan tidiga dagar synts i rampljuset och är den första bebisen att bli vaxdocka på Madame Tussauds museum. Förutom ett tidigt kändisskap har Shiloh i ung ålder engagerat sig i sina föräldrars välgörenhetsprojekt och blivit hyllad som en HBTQ+ikon världen över för sin androgyna stil. Idag har Shiloh hunnit bli 15 år!

Annons
Brad Pitt med sönerna och dotter på röda mattan
Shiloh Jolie Pitt

Uma Thurman och Ethan Hawkes dotter Maya Hawke

1998 fick Hollywoods stjärnpar Uma Thurman och Ethan Hawke sin dotter Maya. Hon har precis som sin mamma (och mormor Nena von Schlebrügge) synts som modell för Vogue och senare för märken som Calvin Klein. Men under senare år har hon slagit igenom i filmbranschen – du kanske känner igen henne från Stranger Things? Där spelade hon glasskioskbiträdet Robin Buckley som tillsammans med kollegan Joe Keery blev tittarfavoriter.

Annons
Ethan Hawke och Uma Thurman med barnvagn
Maya Hawke på röda mattan

Katie Holmes och Tom Cruises dotter Suri

Ett av 00-talets hetaste par resulterade i många rubriker och 2006 dessutom i kärleksbarnet Suri. Dessvärre var kärleken inte långvarig utan slutade i skilsmässa sex år efter dotterns födelse. Sedan dess har Katie Holmes haft ensam vårdnad om Suri Cruise som idag blivit 15 år gammal.

Annons
Katie Holmes med dottern Suri Cruise
Suri Cruise 2021

Heidi Klum och Seals dotter Leni Klum

2004 fick Heidi Klum sitt första barn tillsammans med italienska affärsmannen Flavio Briatore, men som senare kom att adopteras av maken Seal. Idag är dottern Leni 17 år och fascinerar fansen över likheten med sin mamma. Hon har även valt att följa samma karriärsriktning och pryder idag många omslag, allt från tyska Vogue till Glamour Germany.

Annons
Heidi Klum med dottern Leni på armen
Leni Klum

Salma Hayek och François-Henri Pinaults dotter Valentina

Valentina är Salma Hayeks enda barn som hon har tillsammans med affärsmannen François-Henri Pinault. Redan som liten blev dottern Valentina Paloma Pinault van att synas på röda-mattan. Idag är hon fjorton år och följer fortfarande med på premiärerna – här för Salma-aktuella filmen Eternals.

Annons
Salma Hayek med Valentina på röda mattan
Valentina Paloma Pinault och Salma Hayek

Julia Robert och Daniel moders dotter Hazel Moder

2004 fick Julia Roberts och kameramannen Daniel Moder tvillingarna Hazel och Phinnaeus. Tvillingarna hölls tidigt borta från rampljuset men att behålla barnen utanför Hollywoods strålkastare må bara ha lyckats delvis. Nyligen gjorde nämligen dottern Hazel debut i filmbranschen, bakom kameran – precis som sin pappa, i Sean Penns Flagday som hade premiär under Cannes filmfestival 2021.

Annons
Julia Roberts och Hazel Moder
Daniel Moder och Hazel Moder på filmfestivalen i Cannes

Courteney Cox och David Arquettes dotter Coco Arquette

Coco Arquette har inte bara Vänner-stjärnan Courteney Cox och skådespelaren David Arquette som föräldrar – hennes gudmor är dessutom Jennifer Aniston! Idag är kändisdottern 17 år gammal och delar flitigt med sig av sitt liv på sociala medier. Hon har även precis som sina föräldrar provat på skådespelaryrket i Courteneys film Just before I go.

Annons
Courteney Cox och Coco Arquette

David Bowie och Iman Abdulmajids dotter Lexi

Supermodellen Iman Abdulmajid och superstjärnan David Bowie fick 2000 sin första gemensamma dotter. På sin 18-årsdag fick Alexandria ”Lexi” Zahra Jones samtal från agenturer världen över efter att Iman postat en bild på henne på sociala medier – alla ville ha David Bowies dotter som modell. Däremot har inte modellbranschen lockat för den nu 21-åriga dottern utan istället är det konsten som står i fokus.

David Bowie och Iman Abdulmajid med dottern
Annons

Kate Moss och Jeffersson Hacks dotter Lila

Modell-legenden Moss har sedan 90-talet synts på var och varannan catwalk. 2002 fick hon tillsammans med Jeffersson Hack dottern Lila som också valt att klättra i modellbranschen. Som trettonåring debuterade hon tillsammans med mamma på omslaget av italienska Vouge och har sedan dess arbetat för märken som Miu Miu och Dior.

Kate Moss med barnvagn
Lila Grace Moss Hack
Annons

Foto: TT

Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste omBrand logo
Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste om

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons