Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Separationen mellan Shakira och Gerard Piqué – detta har hänt

07 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Separationen mellan Shakira och Gerard Piqué – detta har hänt
I helgen bekräftade Shakira att hon och Gerard Piqué separerar, efter tolv år ihop.
Och enligt uppgifter ryktas det nu om att separationen handlar om en otrohetsaffär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Shakiras mest minnesvärda looks på röda mattanBrand logo
VIDEO: Shakiras mest minnesvärda looks på röda mattan

I helgen möttes vi av nyheten om att Shakira och Gerard Piqué separerar efter tolv år ihop. Det var då artisten själv som bekräftade separationen mellan paret, efter att det tidigare samma vecka ryktats om att paret beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Vi är ledsna över att bekräfta att vi går skilda vägar. För våra barns välbefinnande, som är vår högsta prioritet, ber vi att ni respekterar deras privatliv”, skriver Shakiras kommunikationsbyrå i ett pressmeddelande.

Så träffades Shakira och Gerard Piqué

Shakira stod för den officiella VM-låten 2010, sommaren vi alla nynnade på Waka Waka (It’s time for Africa). Det var under inspelningen av musikvideon till låten som artisten och fotbollspelaren fann och föll för varandra. Gerard Piqué kammade hem VM-segern med sitt Spanien, och även högsta vinsten i kärlek.

Annons

Under sina år ihop har paret gett liv åt barnen Milan och Sasha – och tolv år senare har nu alltså kärlekssagan fått ett slut.

Ryktas om en otrohet mellan Gerard Piqué och Shakira

Enligt uppgifter till spanska El Periódico rör det sig om en otrohet, där Gerard Piqué ska ha haft en affär med en annan kvinna.

– Artisten har ertappat honom med en annan kvinna och de ska separera, säger El Periódicos reporter Laura Fa till tidningen.

Enligt uppgifter till samma tidning ska Gerard Piqué ha bott ensam i sin gamla lägenhet i Barcelona under den senaste tiden.

Varken Shakira eller Gerard Piqué har uttalat sig om otrohetsryktena.

Bilderna på Shakira i ambulans

I samband med allt detta publicerade tidningen Hola bilder på Shakira i en ambulans, något som gjorde hennes fans oroliga. Men snart lugnade hon omgivningen och berättade att det inte var hon som råkat illa ut, utan hennes 90-årige pappa:

”Jag får många oroliga meddelanden om att jag sågs i en ambulans i Barcelona nyligen. Jag vill bara låta er veta att de bilderna är från förra helgen (den 28:e) när min pappa tyvärr föll illa och jag följde med honom i en ambulans till sjukhuset där han nu återhämtar sig”, skriver hon på Twitter.

Foto: TT

SE OCKSÅ: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igenBrand logo
SE OCKSÅ: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons