Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Så lever Elin Nordegren i dag – 14 år efter Tiger Woods otrohet

22 dec, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Elin Nordegren och Tiger Woods.
Det var 2009 som golflegendaren Tiger Woods otrohet mot frun Elin Nordegren uppdagades.
Sedan dess har de båda gått vidare med sina liv.
Annons
TV: Elin Nordegren och Tiger Woods – kärlekshistorian och otrohetsaffärenBrand logo
TV: Elin Nordegren och Tiger Woods – kärlekshistorian och otrohetsaffären

I slutet av 2009 började det rapporteras om att Tiger Woods haft utomäktenskapliga relationer med ett gäng kvinnor. Han var då gift med svenska modellen Elin Nordegren sedan fem år tillbaka och tillsammans hade de två barn: Dottern Sam och nyfödda sonen Charlie.

Det var den amerikanska tidningen National Enquirer som först avslöjade att golfspelaren hade haft ett flertal affärer bakom ryggen på Elin Nordegren och med tiden skulle det visa sig att det handlade om 18 olika älskarinnor. När detta blev känt jagade hon ut Tiger Woods med en golfklubba från hemmet i Orlando, Florida.

Året därpå var en av Hollywoods dyraste skilsmässor ett faktum, och Elin Nordegren fick 110 miljoner dollar.

Annons

I dag är relationen mellan Tiger Woods och den svenska modellen bättre. Enligt vänner nära det forna paret har det bestämt sig för att hålla god ton för barnens skull.

Så är Elin Nordegrens relation till Tiger Woods i dag

För ett par år sedan fångades Elin Nordegren på bild med golflegendarens nya flickvän Erica Herman. Det var när Tiger och sonen Charlie golfade tillsammans i generationstävlingen PNC championship som hon och Erica sågs umgås.

Tiger Woods vän Notah Begay III berättade då om hur beslutna föräldrarna var att skapa ett tryggt liv åt sina barn.

– Det har varit otroligt. Man vet aldrig hur föräldrars separation ska påverka barnen och både Tiger och Elin har satt hösta prioritet på att skydda sina barns intressen och deras integritet, sade han till sajten golf.com och tillade:

– Tiger pratade om det i går i intervjuerna efter rundan, han var noga med att ta den största delen av förfrågningarna från medierna här för att försöka försäkra sig att både Sam och Charlie har en trevlig och bra barndom, både från Elin och Tigers sida.

Det gör Elin Nordegren i dag

I oktober 2019 blev Elin Nordegren mamma för tredje gången, till sonen Arthur. Hon har nämligen hittat kärleken på nytt i den tidigare NFL-spelaren Jordan Cameron.

Sedan skilsmässan från Tiger Woods har hon också satt sig vid skolbänken, och 2014 tog hon examen i psykologi från Rollins College i Winter Park, Florida.

Foto: TT

Se också: 5 kändispar som har separerat i årBrand logo
Se också: 5 kändispar som har separerat i år

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons