Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Selena Gomez och Hailey Bieber har matchande tatueringar – se bilderna

19 okt, 2022 
AvEmma Castman
Selena Gomez och Hailey Bieber
Fans har upptäckt att Selena Gomez och Hailey Bieber har likadana tatueringar – på nästan exakt samma ställe. Spana in bilder på de identiska motiven här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022Brand logo
Se gästerna på den stjärnspäckade Academy Museum-galan 2022

Nyligen gick Academy Museum Gala av stapeln i Los Angeles, och förutom att lyfta fram och hylla välkända namn inom filmindustrin fick världen se Hollywoodeliten äntra röda mattan i vackra klänningar och kreationer.

Annons

Men det var inte bara prisande och posering som stod i fokus under kvällen. Nej, Selena Gomez och Hailey Bieber skapade stora rubriker när de för första gången ställde upp på bild tillsammans.

Anledningen till uppståndelsen är för att det de senaste åren har spekulerats i att Hailey och Justin Bieber skulle ha haft en romans under hans förhållande med Selena Gomez, och att Hailey och Selena därför varit ovänner, men så är alltså inte fallet.

Så ser Selena och Haileys matchande tatueringar ut

Förutom att Selena Gomez och Hailey Bieber verkar ha liknande smak gällande partners delar de även intresset för tatueringar. De båda Hollywoodstjärnorna har flertalet gaddar och i en video på TikTok har fans nyligen uppmärksammats att Selena och Hailey har nästan identiska motiv på sina fingrar.

Annons

Det är en gnistrande stjärna som både Selena och Hailey har valt att tatuera in, men om det är en slump eller inte är ännu oklart.

Selena på Emmy Awards
Selena Gomez på Emmy Awards 2022, på fingret går det för första gången att skymta tatueringen.
Närbild på Selenas tatuering.
Annons

Än så länge finns det inte supermånga bilder på Selena Gomez tatuering, då hon sågs med den för första gången på Emmygalan i år. Hailey Bieber å andrasidan tackade sin tatuerare Dr Woo för gadden redan 2019 och har visat upp bilder på den i sociala medier flertalet gånger sedan dess.

Närbild på Haileys tatuering.

Artikelinspiration: Us Magazine

Foto: TT, Instagram, TikTok

Annons