Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Selena Gomez går ut och stöttar Hailey Bieber offentligt: ”Har fått dödshot”

24 mar, 2023 
AvLouise Berglund
Selena Gomez Hailey Bieber
Selena Gomez går nu ut och stöttar Hailey Bieber offentligt. I en story på Instagram vädjar hon till omvärlden att hoten och hatet måste få ett slut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Hailey Bieber och Selena Gomez har en pågående konflikt som fått fans och följare över hela världen engagerade.

Selena Gomez var tillsammans med Justin Bieber innan han gifte sig med Hailey Bieber år 2018. Många av fansen vägrar glömma Jelenas tonårskärlek. Dessutom hade Justin en fling med Selena år 2018, bara ett halvår innan han senare gifte sig med Hailey. Det hela har givit många av fansen vatten på sin kvarn när det kommer till vem de anser att Justin Bieber borde vara tillsammans med (även om det ju faktiskt är hans egna val!).

Annons

Bråket mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

I januari i år publicerade Hailey Bieber ett klipp på Tiktok där hon mimade till ljudet ”Jag säger inte att hon förtjänade det, men jag säger att Guds timing alltid är rätt”. Videon plockades ner men många av fansen tolkade det hela som att mimandet och budskapet var en direkt pik till Selena Gomez.

Det hela blev inte mindre dramatiskt när Selena in sin tur kommenterade samma video upplagd av ett annat konto med orden: "Det är okej! Jag låter inte dessa saker dra ner mig. Var snäll mot alla!”.

Annons

Hailey Bieber har kommenterat situationen på ytterligare ett fankonto med orden ”Jag kommenterar aldrig den här typen av saker men vi hade bara en kul tjejkväll och gjorde ett random Tiktokljud som en kul grej. Det är inte riktat mot någon”.

I februari i år blossade dramat upp på nytt när Hailey Bieber och nära vännen Kylie Jenner la upp en bild på ögonbryn. Detta efter att Selena Gomez gått ut på Tiktok och berättat om sin misslyckade ögonbrynslaminering. Självklart tolkades situationen av fansen, återigen, som ett tydligt hån mot Selena Gomez.

Annons

Selena Gomez försvarar Hailey Bieber på Instagram

Selena Gomez Instagram

Den 24 mars valde Selena Gomez att öppet gå ut och försvara Hailey Bieber. I en story på Instagram berättade hon att de två varit i kontakt och att Hailey hört av sig angående hoten och haten hon fått motta.

“Hailey Bieber har hört av sig till mig och berättat att hon har tagit emot dödshot och en hatisk negativitet. Det här är inte vad jag står för. Ingen ska behöva uppleva hat eller mobbing. Jag har alltid förespråkat godhet och vill verkligen att allt det här ska få ett slut”, skriver hon.

Annons

Uttalandet följes av ett rött hjärta.

Hailey Bieber kommenterar Selena Gomez uttalande

Senare samma dag valde även Hailey Bieber att kommentera situationen. På sin instastory publicerade hon ett långt meddelande där hon tackade Selena Gomez för att hon uttalat sig.

”Jag vill tacka Selena för att hon pratat om det här, eftersom hon och jag de senaste veckorna har diskuterat hur vi ska komma vidare från det pågående narrativet mellan henne och mig”, skriver Hailey Bieber.

Hon fortsätter med att berätta om hatet som florerat online.

”De senaste veckorna har varit väldigt svåra för alla inblandade och miljoner människor ser så mycket hat kring detta vilket är extremt skadligt. Medan sociala medier är ett otroligt sätt att mötas och bilda ett community så skapar stunder som detta bara extrem splittring istället för att föra folk samman”.

Till sist skriver Hailey Bieber att alla behöver tänka på vad man väljer att publicera på sina sociala medier.

Annons

”Saker kan alltid tas ur sin kontext eller tolkas annorlunda än de var tänkta. Vi alla behöver vara mer eftertänksamma kring vad vi postar och vad vi säger, inklusive mig själv. I slutändan tror jag att kärleken alltid kommer att vara större än hatet och negativiteten och det finns alltid möjlighet att möta varandra med mer empati och medkänsla”.

Hailey Biebers uttalande på Instagram
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap
Annons
Annons