Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Seinabo Sey skådespelar ihop med Gustaf Skarsgård i ny musikvideo

11 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
I veckan släpper Seinabo Sey en musikvideo till låten I'm Just Mad (Bitch), och i den ser vi henne skådespela ihop med Gustaf Skarsgård
I veckan släpper Seinabo Sey en musikvideo till låten I'm Just Mad (Bitch), och i den ser vi henne skådespela ihop med Gustaf Skarsgård – där de tar oss igenom en komplicerad kärlekshistoria.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Seinabo Sey om dejting, ny musik & drömsamarbetet med Gustaf SkarsgårdBrand logo
Seinabo Sey om dejting, ny musik & drömsamarbetet med Gustaf Skarsgård

Den 13 oktober släpps en musikvideo till Seinabo Seys låt I'm Just Mad (Bitch), från hennes senaste EP Sweet Life. Och i musikvideon gör artisten sin skådespelardebut, ihop med ingen mindre än Gustaf Skarsgård.

I musikvideon, som är regisserad av Nim Kyoung Ran och inspelad i Stockholms skärgård i ett hus från 1950-talet, ser vi Seinabo Sey och Gustaf Skarsgård i en intim och komplicerad kärlekshistoria – där de tar oss från de nykära och glada dagarna till det traumatiska avslutet och alla känslor där till.

”Det var underbart att jobba med Seinabo. Hon är äkta inifrån och ut! Den stora skillnaden mellan musikvideo och film är ju givetvis formatet. Man vill förmedla en känsla, stämning eller en historia på en väldigt kort tid. Tycker Nim Kyoung Ran var jätteduktig på just det och otroligt väl förberedd”, säger Gustaf Skarsgård i ett pressmeddelande.

Gustaf Skarsgård och Seinabo Sey i den kommande musikvideon till I'm Just Mad (Bitch).
Gustaf Skarsgård och Seinabo Sey i den kommande musikvideon till I'm Just Mad (Bitch).
Annons
Gustaf Skarsgård och Seinabo Sey i den kommande musikvideon till I'm Just Mad (Bitch).
Musikvideon tar oss igenom en kärleksrelations faser – från start till slut.
Gustaf Skarsgård och Seinabo Sey i den kommande musikvideon till I'm Just Mad (Bitch).
”Den stora skillnaden mellan musikvideo och film är ju givetvis formatet”, säger den vana skådespelaren Gustaf Skarsgård.
Annons

Det handlar låten I'm Just Mad (Bitch) om

Låten I'm Just Mad (Bitch) handlar om att vara stark efter ett uppbrott, och beskrivs som både hjärtskärande och självsäker, och i den finns rader som ”Hell no, that bitch won't see me cry” och ”I'm not hurt babe, I'm just mad”.

”Det är en absolut ära att få arbeta med Gustaf och Nim på det här projektet. Jag har beundrat Gustaf i många år och jag är så tacksam att han väljer att vara min motspelare i den här videon. Mycket kärlek till Nim för hennes passion och arbetsmoral. Vi välkomnar tittaren till en berättelse om kärlek och saknad och jag hoppas att man kommer finna ett lugn och bli påmind om att det alltid finns ett leende i slutet”, säger Seinabo Sey i samma pressmeddelande.

Teasern till musikvideon

På Instagram har Seinabo Sey släppt en teaser från musikvideon, och bland kommentarerna går det att se att skaran peppade personer är många.

Två dagar efter att videon släpps släpper även Seinabo en ny låt med samma titel som hennes EP, Sweet Life.

Foto: Universal, TT

TV: 5 snabba med skådespelaren Gustaf SkarsgårdBrand logo
TV: 5 snabba med skådespelaren Gustaf Skarsgård
Annons