Seinabo Sey om kärleken – berättar om nya pojkvännen

Seinabo Sey om pojkvännen 2021.

I vanliga fall är Seinabo Sey förhållandevis tyst vad gäller sitt kärleksliv, men nu avslöjar artisten att hon har en pojkvän.
7 snabba frågor med Seinabo Sey
2:01

Efter reklamen: 7 snabba frågor med Seinabo Sey

(2:01)

Slå på ljud

För åtta år sedan dundrade hon fram genom musik-Sverige (och musik-världen) med superdängan Younger, som hon senare även fick framföra på Nobels fredspriskonsert. Sedan kammade hon hem priset för 2014 års nykomling på Grammisgalan, och senare samma år ställde hon sig och förförde hela svenska folket på Allsång på Skansen.

Hon hade innan sitt genombrott gästsjungit på låtar med bland andra Linda Pira och Timbuktu. Och under turnén med Oskar Linnros och Maskinen fick hon råda bot på sin scenskräck. Fun fact: Seinabo Sey pryder ett frimärke i Postens serie med svenska popstjärnor.

Seinabo Sey om hemlige pojkvännen

Så Seinabo Seys musikaliska CV är milslångt. Men vad gäller artistens privatliv, har orden varit få. Men nu avslöjar Seinabo Sey på sociala medier i alla fall att hon har en pojkvän. På Instagram får hon först frågan om hon har en kille, varpå Seinabo Sey svarar:

”Det har jag”, ett svar som följs av ännu en fråga, av en följare som kräver lite mer detaljer.

”Är din pojkvän en av bröderna Bennett?”, undrar en nyfiken person – och Seinabo Sey dementerar det hela med ett skratt:

”Haha nej, jag tvingade bara Sammy att vara med i mina musikvideos ett par gånger”.

Så vidare information om Seinabo Seys pojkvän har hon inte delat med sig av, men vi får väl nöja oss med vetskapen om att hon i alla fall är kär!

Succé-systrarna Sey

Seinabo Sey är syrra till Amie Bramme Sey, som nyligen ledde årets upplaga av Gudlbaggegalan med bravur.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

10 saker du inte visste om programledaren Amie Bramme Sey

Ganni bjuder in till digitalt kärleks- och musikevent

Quiz: Får du 25 rätt eller mer har du (antagligen) träffat ditt livs kärlek