Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Se bilderna från Hannah Widells och Philip Lindhs bröllop

22 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Se bilderna från Hannah Widell och Philip Lindhs bröllop
Hannah Widell och Philip Lindh har sagt ja till att vara varandras för alltid, och nu delar de samma efternamn. Här är bilderna från makarna Lindh Widells otroliga bröllop!
Annons
VIDEO: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
VIDEO: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de

I helgen ringde bröllopsklockorna för Hannah Widell, 47, och Philip Lindh, 31, när det sa ja till varandra under romantiska omständigheter. På plats för att fira de nyblivna makarna fanns både familj och vänner, som bland andra Hannahs systrar Amanda Schulman och Amelia Widell, och barnen Rosa, Wilma, Wille och familjens minsting Frank – Hannah och Philips gemensamma barn som kom till världen i slutet av förra året.

Hannah Widell och Philip Lindh har gift sig

Även flera kända ansikten fanns på plats, som Johanna Nordström, Edvin Törnblom och Sigge och Malin Eklund.

Hannah och Philip, som nu delar efternamnen Lindh Widell, blev ett par för tre år sedan, och året därefter friade Philip under storslagna former på Gotland – och Hannah sa ja.

Annons

Och nu har Hannah och Philip äntligen blivit äkta makar!

Bröllopet och festen därtill hölls under lördagen i Stockholm, och på Instagram har vi kunnat ta del av flera bilder från Hannah och Philips stora dag.

SE BILDERNA FRÅN BRÖLLOPET

Det råder då inga tvivel om att Hannah och Philip är nöjda över bröllopet när de på www delar väl valda ord om den stora dagen.

”Försöker smälta gårdagen. För mycket av allt på alla bästa vis. Ren magi. Tack alla inblandade. Hannah vi gjorde det”, skriver Philip i ett Instagram-inlägg, och när Hannah delar ett videoklipp skriver hon:

”Kan inte få nog av det här! Livets kväll”.

Foto: Instagram

SE OCKSÅ: Hannah och Amanda om framgång och misslyckandenBrand logo
SE OCKSÅ: Hannah och Amanda om framgång och misslyckanden

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons