Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Hannah Widell hyllas för ärliga ljudinspelningen från förlossningen

15 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Hannah Widell hyllas för ärliga ljudinspelningen från förlossningen
Hannah Widell och Philip Lindh blev föräldrar till sonen Frank i början av november. I Fredagspodden delar hon ett ljudklipp från förlossningen. Något som nu hyllas av flera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de

I ett nytt avsnitt av Fredagspodden med titeln Och så kom Frank får vi nu höra när den nyblivna fyrabarnsmamman Hannah Widell, 46, berättar om sin senaste förlossning. Den 2 november kom sonen Frank till livet, Hannahs första barn ihop med nuvarande kärleken Philip Lindh, 30.

Och fort gick det när Frank föddes. Hannah berättar att det är vanligt i deras släkt att föda snabbt, och så blev det även den här gången för Hannah när förlossningen väl satte igång.

– Vid 01.42 satte de igång det här, 01.56 är han ute, säger Hannah.

”Jag vrålar för livet. Philip tror att jag ska dö”

Nu mera är det flera som delat med sig av sin förlossning i videoform på Youtube, men den här gången delar Hannah med sig av förlossningen i ljudformat. I ljudklippet får vi ta del av alla känslor som kommer när den lilla kikar ut – som chock, skrik, smärta, kärlek.

Annons

Innan hon spelar upp klippet berättar hon vad det är vi får höra.

– Jag minns hur jag vrålar i den här masken med lustgas, det här är ett djuriskt läte, ett urdjur som vrålar och svär. Men samtidigt som jag hinner tänka att ”nej det här kommer inte att gå, det gör för ont, bebisen måste in i magen igen”. Samtidigt känner att jag får bara göra det här, säger Hannah och fortsätter:

– Jag vrålar för livet. Philip tror att jag ska dö.

Hannah konstaterar att hon inte minns om hon tog emot sitt barn, men att hon hör att hon gör det i ljudklippet. Hennes syster Amanda Schulman börjar gråta ganska direkt när hon hör ljudet från förlossningen.

– Det var som att du gjorde det med vänsterhanden. Det var ju helt sinnessjukt. Det här tycker inte jag var läskigt, säger Amanda och tillägger:

– Jag gråter så mycket, dels för att jag känner din smärta och hur mycket man kämpar. Och det är så fint hur sköterskorna pratar till dig. ”Hannah titta på mig”… de är så underbara, jag bara dör, säger Amanda.

Hannah Widell och Philip Lindh.

Reaktionerna efter ljudklippet från förlossningen

”Älsklingar först tusen tack för alla fina grattis och all kärlek vi har fått sen Frank kom. Tror att det är på grund av det jag vågade helt naket dela min förlossning med det menar jag att dagens podd innehåller på riktigt ljud från förlossningen. Det blir både smärta och den totala lyckan som det innebär att få upp sitt barn på bröstet. När livet är här och nu. Alla känslor och kärlek på en och samma gång”, skriver Hannah i ett inlägg på Instagram, där hon i kommentarsfältet möts av ännu mer kärlek – och tacksamma röster kring ljudet från förlossningen.

Flera skriver att reaktionen hade slutat i tårar, precis som för både Hannah och Amanda.

Foto: TT/Instagram

Se också: Hannah och Amanda om framgång och misslyckandenBrand logo
Se också: Hannah och Amanda om framgång och misslyckanden
Annons