Scarlett Johanssons första ord om sonen Cosmo

Scarlett Johansson

I augusti blev Scarlett Johansson tvåbarnsmamma när sonen Cosmo kom till världen. Nu delar hon med sig av en inblick i första tiden av livet i den lilla bebisbubblan.
16 december, 2021
Colin Jost och Scarlett Johansson - parets kärlekshistoria
1:43

Efter reklamen: Colin Jost och Scarlett Johansson - parets kärlekshistoria

(1:43)

Slå på ljud

I augusti blev Scarlett Johansson och maken Colin Jost föräldrar åt ett nytt litet liv, sonen som fått namnet Cosmo. Det var Colin som tog bladet från munnen och delade med sig av familjens glada nyhet.

”Okej, okej, okej. Vi har fått en bebis. Han heter Cosmo. Och vi älskar honom så otroligt mycket”, berättade Colin på Instagram, samtidigt som han bad folk att värna om familjens privatliv.

I samma inlägg lade han skämtsamt till hashtagen: ”Vi kom undan med det här ganska länge” – och syftar på att de lyckades hålla graviditeten hemlig länge. Ja, nog lyckades de hålla graviditeten för sig själva ett bra tag, men under sommaren började det dock spekuleras i att något var på gång, då Scarlett valde att missa flera stora pressevent inför premiären av filmen Black Widow, där hon axlar både huvudrollen och står som producent.

Scarlett om nya livet som tvåbarnsmamma

Förra veckan berättade hon för People hur det är att vara hemma med familjens senaste tillskott, sonen Cosmo.

Att få se baby Cosmo upptäcka vad världen har att erbjuda har fått henne att inse hur många roliga saker som vi vuxna tar för givet. Som att ha fötter, något som just nu fascinerar Cosmo.

Colin Jost och Scarlett Johansson

Colin Jost och Scarlett Johansson.

– Det är det bästa. Och jag menar, vem hade kunnat veta det? Där är dom, livsomvälvande, säger hon och förklarar att det som är mest intressant är tårna.

– Det är otroligt. Jag menar, föreställ sig att du aldrig insett att du har ett par fötter och så tittar du ner och där är dom? Och du ba ’whoa’.

Dottern Rose Dorothy om Scarletts jobb

Lilla Cosmo är inte Scarletts första barn. Sedan innan är hon mamma till sjuåriga dottern Rose Dorothy. Och även hon upplever nya saker i livet, som att se mamma Scarlett medverka i film.

– Hon är väldigt exalterad över att jag är med i Sting 2. Men det är nog mer abstrakt för henne. Hon har precis fattat hur animerade filmer fungerar och det är ju ett ganska surrealistiskt koncept.

Foto: TT