Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Scarlett Johansson och Colin Jost har fått sitt första barn

19 aug, 2021 
AvElin Jonsson
scarlett johansson och colins son heter COSMO
Scarlett Johansson och Saturday Night Live-profilen Colin Jost har efter den väldigt hemliga graviditeten äntligen fått en son. Läs första orden om lyckan här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Scarlett Johansson – 9 saker du inte visste om skådespelerskanBrand logo
TV: Scarlett Johansson – 9 saker du inte visste om skådespelerskan

Nu berättar skådespelaren Scarlett Johansson, 36, och SNL-komikern Colin Jost, 39, att deras första gemensamma barn har kommit till jorden! Paret som gick och gifte sig i oktober förra året har knappt sagt ett ord om graviditeten, men nu tar de bladet från munnen och avslöjar samtidigt den lilla bebisens namn.

Scarlett Johansson har fått en son

”Okej, okej, okej. Vi har fått en bebis. Han heter Cosmo. Och vi älskar honom så otroligt mycket”, berättar Colin Jost på sina sociala medier samtidigt som han ber folk värna lite extra om deras privatliv just nu. De vill vara ifred i bebisbubblan. I inlägget lägger han även en skojig hashtag : ”Vi kom undan med det här ganska länge”, och refererar till den hemliga graviditeten. Han hashtaggar vidare med orden: ”Nu åker vi till Disney World”, och skojar till det lite eftersom hans fru nyligen stämde Disney då hon anser att dem begått kontraktsbrott.

Annons

Scarlett Johanssons hemliga graviditet

Trots att Scarlett Johansson och Colin Jost gjorde allt i sin makt för att hålla graviditeten hemlig, började spekulationerna gå varma under sommaren. Detta då Johansson som just nu är aktuell med superhjältefilmen Black Widow plötsligt valde att skippa en rad stora pressevent inför filmen. Trots att hon både har huvudrollen, och står som producent för filmen som hade stor galapremiär i juli.

Utöver hennes frånvaro på de stora pressevenemangen, syntes hon inte i offentligheten alls – och när hon väl valde att ställa upp på en intervju var den via videolänk i Jimmy Fallons Tonight Show, där vi enbart ser hennes ansikte och hennes axlar..! Och då var fansen så gott som säkra på att Scarlett Johansson var gravid.

Tvåbarnsmamman Scarlett Johansson

Sonen Cosmo blir Colin Jost första barn. Och Scarlett Johansson är också mamma till sexåriga dottern Rose, som hon fick under relationen med den franska journalisten Romain Dauriac.

Turturduvorna på Oscarsgalan förra året.
TV: Colin Jost och Scarlett Johansson - parets kärlekshistoriaBrand logo
TV: Colin Jost och Scarlett Johansson - parets kärlekshistoria

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons