Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sanningen bakom den berömda kyssen

18 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears och Madonna på VMAs 2003
2003 skapades det stora rubriker världen över efter att Madonna kysst både Britney Spears och Christina Aguilera under ett framträdande på MTV VMAs. Nu avslöjar Jennifer Lopez att det egentligen var någon annan som skulle kysst Madonna – nämligen hon själv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Framträdandet på MTVs Video Music Awards 2003 kan nog gå till historien som det mest uppmärksammade. Dåtidens största popstjärna Britney Spears kliver ur en enorm tårta, iklädd brudklänning och slöja samtidigt som hon sjunger Madonnas ikoniska låt Like a virgin. Plötsligt dyker ytterligare en brud upp på scenen, med en slöja täckt över ansiktet – och när bruden börjar sjunga inser publiken att det är Christina Aguilera.

Efter framträdandet av låten, dyker självaste Madonna upp ur tårtan, vilket skapar stående ovationer hos publiken. Madonna framför låten Hollywood, med Britney och Christina som dansare vid sin sida. Och i slutet av låten kysser hon både Britney och Christina.

Annons

Jennifer Lopez om VMA-kyssen

Flera år efter det uppmärksammade framträdandet började det florera rykten om att det egentligen var Jennifer Lopez som var påtänkt att kyssa Madonna – vilket Jennifer Lopez nu bekräftar i en intervju med E News.

– Det är faktiskt sant. Jag var på filminspelning i Kanada, och vi hade träffats alla tre – jag, Madonna och Britney för att planera allt hemma hos henne. Sen kunde jag inte komma ifrån inspelningen, så det blev inte av. Så jag antar att de valde Christina till att göra det istället, berättar Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez berättar att den uteblivna kyssen inte förändrade hennes kärlek för Madonna.

– Jag älskar Madonna och är ett stort fan, det har jag alltid varit.

Se det omtalade VMA-framträdandet här!

Källa: Bustle, Foto: TT, Youtube

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons