Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sanna Guidetti öppnar upp om uppväxten i ELLEs nya intervjuserie Hôtelle

06 apr, 2023 
AvEmma Castman
Sanna Guidetti i intervjuprogrammet Hôtelle
När Sanna Guidetti ser tillbaka på sin uppväxt beskriver hon den som en bergochdalbana, där hon från tidig ålder fick lära sig att leva nära både alkohol och psykisk ohälsa.
– Lilla Sanna förstod inte den jobbiga situationen, men stora Sanna vet att den lilla Sanna hade det jobbigt, berättar hon i intervjuprogrammet Hôtelle.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Trailer Hôtelle: Sanna Guidetti – premiär 6 aprilBrand logo
Trailer Hôtelle: Sanna Guidetti – premiär 6 april

Efter elva år utomlands har Sanna Guidetti och hennes familj valt att flytta hem till Sverige. Det var i september 2022 som flyttlasset gick från Vitoria-Gasteiz i Spanien till Nacka utanför Stockholm, där de köpt ett fantastiskt hus precis intill vattnet.

– Att vakna upp där varje morgon med den utsikten vi har, jag kan inte klaga, säger Sanna Guidetti i det nya intervjuprogrammet Hôtelle med ELLEs Helle Schunnesson.

Sanna Guidetti om den tuffa uppväxten

Det liv Sanna Guidetti lever i dag är en stor kontrast till livet hon levde som liten. I Hôtelle öppnar influencern upp om sin bitvis tuffa uppväxt, där hon levde nära både alkohol och psykisk ohälsa.

Annons

– I dag har vi det bra, men då hade vi det tufft. Det var fosterfamilj, egen soc-lägenhet som 16-åring, och fosterhemsplacering hos min äldsta syster. Så det har varit mycket. Alltså en bergochdalbana i princip.

I programmet får Sanna se en bild på sig själv som liten, och den väcker en hel del känslor.

– Jag vet att det hände så mycket under de här perioderna av mitt liv. Men jag ser ju väldigt glad ut, säger Sanna och fortsätter:

– Lilla Sanna förstod inte den jobbiga situationen, men stora Sanna vet att den lilla Sanna hade det jobbigt.

DRÖMMEN OM ATT GE SINA BARN NÅGOT ANNAT

Även om Sanna kan se tillbaka på sin uppväxt och känna både orättvisa och ilska är hon bestämd över att inte dra på sig någon offerkofta.

– Jag vet att mina föräldrar alltid har älskat mig och gjort så gott de har kunnat. Sen finns det alltid att man kan göra mer, men vissa kan faktiskt inte det.

I dag är Sanna mamma till Nellie, 6, och Mason 5. Hon beskriver familjelivet med John som en stor trygghet, och berättar att hon på sätt och vis tagit revansch på sin egen barndom.

– Min dröm har alltid varit att fylla ett kylskåp till mina barn. Det låter så töntigt, men så har det varit.

Titta på hela avsnittet med Sanna Guidetti här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons