Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är Sanna och John Guidettis nya villa i Sverige – se bilderna

08 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Här är Sanna och John Guidettis lyxiga villa i Sverige – se bilderna
John Guidetti har signat med AIK och familjen flyttar där med hem till Sverige.
Sanna Guidetti visar nu upp vad som i september kommer att bli familjens nya bostad!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I elva år har Sanna och John Guidetti bott utomlands med anledning av Johns karriär som fotbollsspelare. Nu senast har familjen om fyra – Sanna, John och barnen Mason och Nellie – bott i Vitoria-Gasteiz i Spanien. Men efter alla år flyttar familjen nu hem till Sverige, efter att John Guidetti signat med AIK.

ELLE Beauty: Min rutin – med Sanna GuidettiBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Sanna Guidetti

Känslorna över flytten till Sverige

”Jag kan inte riktigt ta in det än, men VI SKA FLYTTA TILL SVERIGE i sommar. Jag flyttade till John som ungdom, och nu 11 år senare, ska vi äntligen hem. Det är overkligt. Alla saker jag fått uppleva utomlands, erfarenheter jag samlat på mig, jävla skinn på näsan, mod och alla otroliga människor jag fått lära känna på vägen”, skrev en överlycklig Sanna Guidetti på Instagram efter att maken signat med klubben.

Annons

”Förlåt allt är så osammanhängande men jag är så exalterad. Våra barn ska äntligen få växa upp i våran favoritstad. Igen osammanhängande. Det jag tror att jag vill skriva är att jag är en jävla känslobomb just nu”.

Paret har haft en bostad i Sverige, en lägenhet på Södermalm i Stockholm, att bo i när de kommit hit och hälsat på. Men det är inte dit som flyttlasset går.

Nej, paret har nu lagt sina vantar på en enorm villa i Nacka! Huset är 400 kvadratmeter stort, har tio rum, pool på terassen och sjöutsikt. För den fick de betala 31 miljoner kronor.

Bilderna på familjen Guidettis nya hus i nacka

På Instagram visar Sanna Guidetti upp det som kommer att bli familjens hem efter sommaren.

”DRÖM! Vi ses i september”, skriver Sanna till bilderna.

Och i en intervju med Aftonbladet berättar John Guidetti att de köpte huset utan att han varit där och kollat på det. Endast Sanna har hunnit kika. Men han gör klart att han litar på hennes omdöme.

– Sanna är otroligt duktig på det. Vi får lite hjälp också så det kommer bli jättebra. Vi kommer trivas, säger John Guidetti.

Foto: Instagram

SE OCKSÅ: Hemma hos möbeldesignern i Mexico CityBrand logo
SE OCKSÅ: Hemma hos möbeldesignern i Mexico City

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons