Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Sandra Beijer har fått sitt första barn

22 okt, 2021 
AvJessica Rådne
sandra beijer
ELLE:s bloggare Sandra Beijer har fått sin första bebis. I ett inlägg på Instagram delger hon själv den glada nyheten.
Annons
5 saker om Sandra Beijer du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sandra Beijer du kanske inte visste

Sandra Beijer, 37, har blivit mamma. ELLE-bloggaren och hennes kärlek Björn Werner har välkomnat sitt första gemensamma barn. På fredagsförmiddagen postade Sandra ett Instagraminlägg från BB SÖS med orden ”Två timmar innan jag träffade min bebis” och en bild föreställandes henne själv sitta med sjukhusrock på en stol i ett mottagningsrum på sjukhuset.

Kända vänner gratulerar Sandra Beijer

Bland kommentarerna gratulerar Sandras vänner.

”Varmaste grattis och återhämtning för er alla!!!! Hurra!”, skriver Let’s Dance-profilen Kristina ’Keyyo’ Petrushina.

”Men åh!!! Grattis!!!”, skriver poddaren Ann Söderlund.

Annons

Tv-kocken Zeina Mourtada och Melodifestival-programledaren Oscar Zia kommenterar båda med tre hjärtemojis, och Nyhetsmorgons Jenny Strömstedt skriver ”Men stort varmt grattis”.

Listan på lyckönskningar kan göras lång.

Sandras oro inför förlossningen

gravid sandra beijer på premiär
Sandra Beijer gravid i sjunde månaden under en filmpremiär i augusti i år.

Sandra Beijer har under året bloggat flitigt om sin graviditet. Så sent som i helgen skrev hon ett inlägg med titeln Sista helgen som gravid där hon berättade om känslorna inför förlossningen.

”’Tänk inte så mycket’ sa sjuksköterskan när jag sa att jag var oroad inför nästa veckas förlossning. Bra och skönt råd tyckte jag”, skrev hon i inlägget.

Tidigare har Sandra besvarat läsarnas frågor kring graviditeten, bland annat ”Vet ni redan nu om ni vill ha fler barn?” varpå Sandra svarade:

Annons

– I hela mitt liv tänkt att jag ska ha ett (1) barn i mina sena 30. Så verkar det alltså bli. Men framtiden är weird så who knows, men har svårt att se fler barn framför mig just nu iaf. Björn tycker också det låter nice med 1. Har ingen längtan till en stor familj.

Om hur graviditeten har påverkat förhållandet

En annan fråga löd ”Har din relation förändrats i och med graviditeten?”. På den svarade Sandra:

– Förutom det mest uppenbara att det har blivit lugnare eftersom vi inte kan festa osv så har den fått en snabbskjuts i sin fördjupning. Att skaffa bebis ihop är att bestämma att man vill leva ihop. Vårt förhållande är tryggare och mer självklart. Samtidigt har vi bara varit ihop i ett och ett halvt år och jag är fortfarande så väldigt förälskad i honom. Så tycker det här med graviditeten gjort vårt förhållande fint. Man lär känna varandra på ett annat plan när man plötsligt måste bygga ihop sina liv.

Annons

Så träffades Sandra Beijer och Björn Werner

Sandras pojkvän Björn Werner är kulturchef på Göteborgs-Posten. Paret träffades vårvintern 2020 och bodde då i varsin stad, Sandra i Stockholm och Björn i Göteborg. I våras lade Sandra ut sin lägenhet till försäljning och berättade samtidigt att hon inte hade några planer på att lämna huvudstaden.

När ELLE frågade Sandra om en Göteborgsflytt var anledningen till försäljningen, svarade hon:

– Vi har massor av framtidsplaner, men vi har båda jobb att sköta så just nu tycker vi det här funkar bra. I och med corona har han kunnat jobba mycket härifrån. Vad som händer i framtiden är något vi måste komma överens om tillsammans, sa hon då.

I augusti meddelade Sandra att hon hittat ett nytt boende i Gamla stan i Stockholm, och att Björn flyttar in!

– En bebis kommer om drygt två månader, så det blir Gamla stan för hela slanten minst ett år framåt i alla fall!

Nu återstår bara att säga stort grattis till Sandra och Björn!

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons