Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Sam Smith gör en enda spelning 2020 – Här är allt vi vet

21 okt, 2020 
AvLouise Berglund
AvLouise Åström
Sam Smith livespelning
Sam Smith släpper nytt album den 30 oktober. För att fira det gör hen en livesänd spelning från London. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Coronapandemin har gjort att konserter och liveframträdanden världen över har fått ställas in. Flera artister hann påbörja sina världsturnéer innan viruset spreds men tvingades pausa alla planer – för att senare avsluta dessa. Däribland Billie Eilish.

Hon säljer just nu biljetter inför en livestreamad global spelning som äger rum söndagen den 25 oktober.

Här är svenska tiden för Billie Eilish spelning

Sam Smith gör livespelning online

Faktum är att det finns fler artister som nu planerar livestreamade framträdanden. Den 30 oktober gör Sam Smith sin enda konsert i år. Hen kommer att sända från världsberömda Abbey road studios i Lodon. Alltså samma studio som The Beatles har använt.

”Vi har en så speciell kväll planerad för er, alla vackra människor”, skriver Sam Smith på sin Instagram.

Sam Smith kommer framföra helt ny musik

Samma dag som spelningen släpper Sam Smith sitt nya album med titeln Love Goes. På biljettsidan för den livesända spelningen går att läsa att hen både kommer bjuda på gammalt och nytt material. Hen kommer bland annat framföra hitsen Stay with me, Lay me down och Too good at goodbyes. Men det blir världspremiär för de nya låtarna Love goes, My oasis och Kids again.

Annons

Dessutom kommer den livesända spelningen innehålla det som beskrivs som "Q&A-moments” och publikdeltagande.

Spelningen börjar klockan 21:00 svensk tid den 30 oktober. Biljetterna kostar mellan 120 kronor till 2 150 kronor beroende på om du köper en vanlig eller VIP-biljett. I VIP-paketet ingår inte bara tillgång till den livesända spelningen utan öven en signerad poster, en setlist och material från repet.

Läs mer:

Kändisar som erkänt att de haft en crush på andra kändisar

Svenska statistiken: Här är topp 10 bästa kärlekslåtarna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons