Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kändisar som erkänt att de haft en crush på andra kändisar

11 jun, 2020 
Av
jennifer lawrence
Säg den som inte haft en crush på en kändis! Till och med stjärnorna själva rodnar och får snabba hjärtslag när de tänker på varandra. Här är 8 kändisars crushar – på andra kändisar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar du inte visste var släkt med varandraBrand logo
Kändisar du inte visste var släkt med varandra

Man skulle kunna tro att kändisskap gjorde att du blev mindre imponerad av andra i samma bransch. Att det där med känslor för en kändis var någonting för de som stod utanför och tittade in på Hollywoodflärden. Men icke, även stjärnor kan falla – för varandra. Se listan på de som också erkänt känslorna offentligt.

Noah Schnapp och Zendaya

Noah Schnapp och Zendaya
Noah Schnapp tycker om Zendaya.

Stranger Things-stjärnan Noah Schnapp har kallat Zendaya från Euphoria för fina saker i flera år. Vid MTV Movie and TV Awards 2018 sa han att hon är ”så söt” och att han älskar henne. När han vann för Bäst skådespeleri i kategorin Skrämd gav han henne en shoutout. De två har sedan dess setts prata med varandra flera gånger i vimlet, till exempel vid People’s Choice Awards i fjol. 

Annons

Ariana Grande och Jim Carey

Ariana Grande och Jim Carey
Ariana Grande erkänner sin crush på Jim Carey.

År 2015 berättade Ariana Grande för People att hon haft en crush på Masken-skådespelaren Jim Carey sedan barnsben.

Annons

”Min barndoms crush, min livslånga crush, det smälter liksom samman, är Jim Carey”, sade hon till tidningen. Hon berättade även om första gången de träffades, år 2014:

”Jag träffade honom och var rätt nervös, förstår ni, han har varit min crush i evigheter. Tänk om han inte är så trevlig som jag tror? Men han var just så övertrevlig och perfekt som jag hade hoppats.” Aww!

Drake och Nicki Minaj

Drake och Nicki Minaj
Det har länge ryktats om känslor mellan Drake och Nicki Minaj.

Hiphop-kollegorna Drake och Nicki Minaj är ett sånt där kompispar som har känt varandra i alla år och som det ofta spekulerats i om det finns några romantiska känslor mellan. Och det gör det, i alla fall åt ena hållet. Drake har förklarat att Nicki är hans ”idealkvinna” och att han ”gillar den osminkade Nicki, med svart hår, mjukiskläder, rappandes en fantastisk vers”. Till Daily Beast förklarade han redan 2011 att ”den Nicki är riktigt sexigt enligt mig”. De två har jobbat ihop på låtar som Only, Truffle Butter och Moment 4 Life. 

Annons

Selena Gomez och Chris Evans

Selena Gomez och Chris Evans
Selena Gomez gillar Chris Evans!

Captain America-skådespelaren Chris Evans är ”väldigt söt” enligt sångerskan Selena Gomez. ”Jag har en liten crush på Chris Evans. Visst är han söt? Jag tycker att han är väldigt söt”, sa hon i en intervju med Andy Cohen år 2015. På frågan om hon någonsin sagt det offentligt tidigare svarade Gomez ”Nej, detta är första gången. Han kommer antingen att älska mig eller hata mig för att jag säger så.” Ingen kan väl ta illa upp av sånt?

Annons

Sam Smith och Shia LeBeouf

Sam Smith och Shia LeBeouf
Sam Smith har ett gott öga för Shia LeBeouf.

Sångaren Sam Smith, som kommit ut som icke-binär, sa i en radiointervju med Sirius XM år 2019 att hen tycker Transformers-skådisen Shia LeBeouf är ”så snygg”. ”Jag tror inte att han är gay. Men jag blir gärna hans första”, sade Smith.

KJ Apa och Jennifer Aniston

KJ Apa och Jennifer Aniston
KJ Apa fick tidigt upp ögonen för Jennifer Aniston.

Riverdales KJ Apa berättade i en intervju med Cosmopolitan år 2017 att Jennifer Aniston är hans kändis-crush, trots att han inte tittade på Vänner under uppväxten. Han sa i samma intervju att han tycker Hollywood-kollegan Kate Hudson är ”så het”.

Annons

Jennifer Lawrence och Larry David

Jennifer Lawrence och Larry David
Jennifer Lawrence använder humor för att nå fram till komikern Larry David.

Hungerspelen-stjärnan Jennifer Lawrence har en crush på ståuppkomikern Larry David. I en intervju med Seth Myers år 2015 berättade hon om när de träffades första gången:

”Jag gav Larry David mitt nummer, men han ringde aldrig upp. Men han kan ju ha varit gift! Jag vet inte. Tydligen frågar jag inte om dessa saker. Men jag är så inte den typen av tjej… Jag skulle aldrig följa efter en annan kvinnas man. Jag glömmer alltid steg 1: Ta reda på om han redan har en fru”. Mycket rimligt första steg ändå!

Annons

Bella Thorne och Kirsten Stewart

Bella Thorne och Kirsten Stewart
Bella Thorne hjärta Kirsten Stewart.

Disney-stjärnan Bella Thorne har en soft spot för Twilights Kirsten Stewart. År 2017 berättade Thorne för Harper’s Bazaar att hon tycker Stewart är ”så het”. Hon fortsatte med att berömma skådespelerskan och säga ”hon verkar vara den coolaste bruden, jag skulle vara så på”. Bella förklarade att hon är en relationstjej, så Kirsten skulle verkligen ha en chans om intresset var ömsesidigt.

Foto: TT

Källa: Insider

LÄS MER:

Så ser kändisarnas bilder ut på pass och körkort

2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

8 kändisar som gled in i varandras DM – och blev ihop

Annons