Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Sällsynta bilden på Paris och Janet Jackson – här återförenas de

09 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Janet och Paris Jackson
Janete Jackson är återförenad med brorsdottern Paris Jackson.
Nu delar de en bild tillsammans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Paris Jackson är dotter till poplegend Michael Jackson. Hon är likt sin far musiker, och dessutom modell och skådis. Hon har vid flera tillfällen berättat hur det varit att växa upp med som dotter till honom, och hur det har påverkat henne som musiker.

Paris Jacksons stilresa på röda mattan – 2017-2022Brand logo
Paris Jacksons stilresa på röda mattan – 2017-2022

– Jag är såklart ett stort fan av hans musik... Jag kan alla textrader till alla låtar, och du vet, jag kommer alltid jamma till musiken. Jag känner att varje liten del av min barndom kommer alltid reflektera den jag är idag.

– Oavsett om det var typ upplevelser eller den musik jag lyssnade på, berättar hon i Naomi Campbells Youtube-serie No Filter som sändes förra året.

Annons

– Pappa älskade klassisk musik och jazz. Och hip hop och R&B, och ja självklart Motown-grejer. Han lyssnade även på det som toppade radiolistorna och han älskade rock, alltså mjukare rock som The Beatles. Så vi växte upp i allt det där och jag känner att allt det har inspirerat mina grejer och om du lyssnar på mitt album, så kommer man höra allt det där, och mer, säger hon också i intervjun.

Janet Jackson: ”Michael kallade mig gris”

Paris och Michael är som bekant inte de enda i familjen Jackson som sysslat med musik. Även MJ:s syster och Paris faster Janet Jackson är artist. Hon har också berättar hur det var att växa upp med the king of pop.

– Det var gånger då Mike brukade reta mig och kalla mig saker. Han brukade kalla för gris, häst, slaktsvin, ko. Det kom sig inte av illvilja från honom, inte alls. Bröder retas med sina systrar, systrar retas med sina bröder och det bara rätt så kul, säger hon i dokumentären Janet Jackson.

Fina återföreningen

Nu har faster och brorsdotter Jackson återförenats. På Instagram delar Janet en bild på de två tillsammans. Den är tagen under en fest på fashion week i, passande nog, Paris.

”Så trevligt att träffa min vackra brorsdotter igen”, skriver hon, och Paris svarar med ett svart hjärta.

5 saker om Paris Jackson som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Paris Jackson som du kanske inte visste

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons