Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Säg hej till ELLE POP – ett helt nytt videoformat

09 mar, 2021 
AvRedaktionen ELLE
ELLE pop med Helle och Louise
ELLE POP är namnet på det allra nyaste videoformatet på ELLE. Där diskuterar Helle Schunnesson och Louise Åström veckans snackisar i kändisvärlden. Lär känna den nya duon här och se första avsnittet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elle Pop #1: Biancas mensdrama, Taylor Swifts ilska mot Netflix och Kim Kardashians ödlaBrand logo
Elle Pop #1: Biancas mensdrama, Taylor Swifts ilska mot Netflix och Kim Kardashians ödla

De mest dramatiska bråken på Youtube, familjen Kardashians senaste upptåg och Ariana Grandes nästa förlovning. Allt det är exempel på innehåll i ELLE:s senaste digitala satsning: ELLE POP.

ELLE pop är ett rörligt format där veckans populärkulturella snackisar diskuteras och analyseras av duon Helle Schunnesson och Louise Åström.

I första avsnittet avhandlas Bianca Ingrossos mensreklam, Taylor Swifts bråk med Netflix och det faktum att Kim Kardashian har låtit sy upp badrockar till en ödla.

Lär känna duon bakom ELLE POP

Louise, hur kommer det sig att ni blivit en duo?

– Det roliga är att vi knappt setts. Helle började på ELLE under coronaåret så vi har lärt känna varandra i chatten. Vi har hittat varandra i besattheten av skvaller på www och brukar prata i minst två appar varje dag. Igår lärde jag mig till exempel att Helle är 180 cm lång. Jag trodde hon skojade!

Helle, varför ska man titta på ELLE pop?

Annons

– Det är en otrolig service från vår sida, att vi går igenom alla appar, flöden och internets mörka sidor så att du slipper! Den senaste och viktigaste levererat direkt till dig, med analyser från två personer som är liiite för investerade i kändisar och popkultur.

Louise, vilket är ditt främsta expertområde här?

– Att plocka upp alla subtila hintar från allt och alla som släpps online oavsett tid på dygnet och sen bedriva egen CIA-verksamhet kring det. Min kamerarulle består till 60 procent av printscreens.

Helle, snälla, kan du avslöja något om var ni hittar era spaningar?

– Jag kan ju inte direkt avslöja mina källor, du vet journalistisk etik. Men jag kan säga att vi har bra span och framförallt kan vi förklara allt det där du ser fladdra förbi i flödet som du inte har tid att sätta dig in i.

ELLE pop hittar du på IGTV hos @ellesverige och på ELLE.se

Läs mer:

Här är alla bloggar och profiler på ELLE

ELLE testar nya appen Clubhouse

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons