Sabina Ddumba och Danny Saucedo släpper musik ihop: ”Handlar om två vänner som hamnar i säng”

Sabina Ddumba Danny Saucedo

Foto: Yoye Lapogian
Fan va har vi gjort. Det är titeln på låten Danny Saucedo släpper ihop med Sabina Ddumba. Handlingen kretsar kring två vänner som råkar hamna i säng.
20 januari, 2021
Slå på ljud

Inget piggar upp i snöslasket som ett oväntat musiksamarbete. Och ja, det är sant. Nu släpper artisterna Danny Saucedo och Sabina Ddumba musik ihop.

Låten har fått en titel som samtidigt är en fråga: Fan va har vi gjort. Den har till och med fått en egen förkortning, FVHVG, för den som undrar.

I ett pressmeddelande säger Danny Saucedo att han skrev låten för sju år sedan. Då på engelska men han valde att översätta den till svenska istället.

– Den har alltid haft en fin plats i mitt inre rum och kände att det var dags att den fick komma ut. Att få ha med Sabina Ddumba på låten är en blessing och hon lyfter verkligen låten till en helt ny nivå. Det är en berättelse som är ärlig och naken och jag tror att många kommer känna igen sig i texten, säger han.

Låt Fan va har vi gjort Danny och Ddumba

Låtomslaget på artistsamarbetet Va fan har vi gjort.

Foto: Yoye Lapogian

Fan har vi gjort handlar om två vänner

I samma pressmeddelande berättar Sabina Ddumba mer om låtens handling.

– FVHVG handlar om två goda vänner, som alltid haft ett öga och hjärta för varandra, som råkar hamnar i säng. Vänskapen ställs på sin spets och rädslan för att man har sabbat den dyker upp - eller så kanske de öppnat dörren för en intimare relation. Var dom kanske alltid påväg dit, säger hon.

Låten släpps den femte februari. Men som vanligt i moderna musiksläpp har ett smakprov på 30 sekunder redan släppts.

Sabina Ddumba och Danny Saucedos låt släpps den 5 februari.

Foto: Yoye Lapogian

Läs mer:

Sabina Ddumba: ”Jag älskar skor”

Sabina Ddumbas första ord om kärleken Daniel