Sabina Ddumbas första ord om nya kärleken Daniel

Sabina Ddumbas första ord om nya kärleken Daniel

Artisten Sabina Ddumba både berättar om, och visar, nu för första gången sin nya kärlek Daniel.
”Vi möttes på hans jobb”, säger hon.
04 september, 2020
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS
Slå på ljud

Med låtar som Effortless, Not Too Young och Small World har Sabina Ddumba en självklar plats i musiksverige. Scarred for life blev hennes debutlåt och 2016 var året hon fick sitt stora genombrott. Hon korades till årets nykomling på både Grammisgalan och P3 Guld, och blev utsedd till årets bäst klädda kvinna under ELLE-galan.

– Det känns rätt konstigt att jag har fått så mycket uppmärksamhet. Jag hänger aldrig riktigt med på något. Det tar ett tag för mig att smälta grejer. När jag till exempel får ett pris tar det ett tag innan jag inser att jag fått det, sa Sabina i en intervju med Gaffa samma år.

När hon dök upp som en av artisterna i Så mycket bättre året därefter, med tolkningar av låtar av Kikki Danielsson och Uno Svenningsson, blev hon även känd för den bredare och folkligare massan.

Sabina Ddumbas första ord om nya kärleken

Under en frågestund på sin Instagram story visar nu Sabina Ddumba för första gången upp sin nya kärlek Daniel. En given fråga som då trillar in från en av hennes följare är hur paret träffades.

– Vi möttes på hans jobb, säger hon och förklarar att han jobbar på en restaurang i Stockholm, där Sabina tillbringat en hel del kvällar.

– Jag har hängt lite på restaurangen där han jobbar, och sen har jag insett att det är mer än bara maten som är god där, säger hon.

”Att vara kär är helt jävla sjukt”

Sabina Ddumba var tidigare tillsammans med musikern Rickard de Bruin i flera år. Han gör egen musik under namnet RMK, och skriver låtar åt andra artister. I sitt egna avsitt i Så mycket bättre berättade hon att hennes låt Effortless handlar om kärleken till honom.

– Det är en kärleksförklaring till min pojkvän. Att vara kär är helt jävla sjukt, man blir ju knäpp i huvudet. Man tänker ju inte ens normalt. Men det är så fint, det är så fint när man är sådär inne i varandra, sa hon då.

Och snart kommer ny musik från Sabina Ddumba, avslöjar hon nu.

– Snart, väldigt snart. Jag kommer förhoppningsvis att släppa en låt väldigt snart, säger hon i sin Instagram story.

Foto: TT

LÄS MER:

Sabina Ddumba: ”Jag älskar skor. Min skogarderob är för stor för mitt hem!”

Sabina Ddumba om #metoo: ”Plötsligt blir man så himla liten – och det är läskigt”

Minns du alla? Här är 00-talets hetaste kärlekspar