Så ser Nicole Kidman och Tom Cruises son Connor ut idag

Så ser Nicole Kidman och Tom Tom Cruises son Connor ut idag

Ex-makarna Nicole Kidman och Tom Cruise adopterade två barn under sitt elva år långa äktenskap, och båda barnen har valt att hålla sig utanför rampljuset. Så här ser sonen ut idag!
04 februari, 2021

Under Nicole Kidman och Tom Cruises elva år långa äktenskap valde det dåvarande skådespelar-paret att adoptera två barn: dottern Isabella ”Bella” Cruise, född 1992, och sonen Connor Cruise, född 1995.

(Nicole Kidman har även döttrarna Sunday och Faith ihop med nuvarande maken Keith Urban, och Tom Cruise har dottern Suri ihop ex-hustrun med Katie Holmes).

Efter att paret Kidman och Cruise valde att separera i början av nollnoll-talet var tanken att de skulle ha gemensam vårdnad om Bella och Connor, men enligt uppgifter kom den överenskommelsen att sippra ut i sanden. Och idag sägs det att de båda barnen är medlemmar i scientologikyrkan, och att de har en god relation med pappa Tom.

Nicole Kidman är fåordig gällande barnen

Mamma Nicole Kidman är fåordig vad gäller sin tidigare relation med Tom Cruise, och delar än mer sällan med sig om privatlivet och barnen. Kidman har tidigare berättat för den australienska tidskriften Who magazine att hon helst inte vill uttala sig om varken sina barn eller sin ex-make.

– Jag vill hålla dessa relationer privat, men jag skulle till 150 procent ge mitt liv för mina barn. Mina barn är hela mitt livssyfte, sa hon då.

Båda adoptivbarnen, Connor och Bella, har valt att hålla sig utanför rampljuset men 2012 uttalade sig Bella om relationen till sin mamma.

– Jag älskar min mamma, hon är min mamma. Hon är underbar. Vi träffas ibland och vi pratar, sa hon i New Idea magazine.

sonen visar äntligen upp sig på sociala medier

Båda adoptivbarnen, Connor och Bella, har tillskillnad från sina kändis-päron valt att hålla sig utanför rampljuset men i veckan publicerade Connor för första gången på länge en bild på sociala medier. Bilden kommer från en födelsedags-resa på Costa Rica, och vi får se hur fiskelyckan gått för Connor, som vanligtvis brukar syssla med sportfiske!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Därför pratar inte Nicole Kidman om barnen Bella och Connor

Allt du behöver veta om Big Little Lies säsong tre

Golden Globe 2021: Här är alla nomineringar