Allt du behöver veta om Big Little Lies säsong tre

Nicole Kidman i Big Little Lies

Längtar du också efter en ny säsong av Big Little Lies? Här är allt vi vet om säsong tre (som förhoppningsvis inte är allt för långt borta).
12 oktober, 2020

Är du också mer än redo för en ny säsong av Big Little Lies? Goda nyheter – enligt Nicole Kidman är casten till succéserien redo för en tredje säsong, vilket betyder att Montereygänget kan vara tillbaka med mer vin, lögner och drama riktigt snart. Även om produktionen inte officiellt har gått ut med att det faktiskt blir en tredje säsong (än), så känns ändå Kidmans citat mer än lovande.

Nicole Kidman om säsong tre av Big Little Lies

I en intervju med australiensiska Marie Claire avslöjar Nicole Kidman, som både producerade och själv syntes i HBO-succén, att hon har bollat en ”jättebra idé” för en möjlig tredje säsong tillsammans med Liane Moriarty, författaren till boken som serien baseras på.

– Reese (Witherspoon) och jag hörs en gång i veckan. Hon flyttade precis tillbaka till Nashville och vi är väldigt nära. Vi vill bara jobba ihop igen, berättar Kidman.

Blir det en tredje säsong av Big Little Lies?

Skådespelaren uppger även att hon har haft kontakt med både Zoë Kravitz och Laura Dern, som också spelar i serien, som båda sägs vara redo för att spela in en ny säsong. Bara det faktum att så många av stjärnorna tycks vara på banan för ännu en tur till Monterey kan ju inte vara annat än positivt. Tidigare har nämligen Kidman sagt att hon inte skulle spela in en till säsong om inte alla originalskådisarna var med – även barnen.

Den första säsongen av Big little lies var egentligen tänkt att vara en miniserie. Men i takt med att serien snabbt blev omåttligt populär så kom den tillbaka för en andra säsong – och lämnade oss förväntansfulla efter världens cliffhanger. Men, med Kidmans ord i åtanke, är nog inte en ny säsong alltför avlägsen.

Foto: TT.

Källa: Elite Daily.

LÄS MER:

Reese Witherspoon om en möjlig tredje säsong av Big Little Lies

Se Alexander Skarsgårds fina kärlekshyllning till Nicole Kidman