Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så reagerar Jennifer Lopez barn på giftermålet med Ben Affleck

18 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Ben Affleck och Jennifer Lopez
I helgen gifte sig till sist Jennifer Lopez med sin Ben Affleck.
Nu har det dykt upp bilder på hur en av J.Los tvillingar tar det hela.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Det tog dem nästan 20 år, men nu är Ben Affleck och Jennifer Lopez ett gift par. De sade ja till varandra i Little White Wedding Chapel i Las Vegas under en liten och intim ceremoni.

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är snäll. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodigt”, skriver den nyvigda bruden i sitt nyhetsbrev On The JLo dagen efter bröllopet.

Jennifer Lopez första ord efter bröllopet

Det tog sig till Vegas med flyg, och stod i kö med fyra andra par som också skulle gifta sig där. Det blev till och med så att det giftassugna paret knappt hann fram till bröllopskapellet innan midnatt. Men till sist släpptes de in och är nu man och hustru.

Annons

”Så med de bästa vittnena man kan tänka sig, en klänning från en gammal film och en kavaj från Bens garderob gav vi varandra våra löften i ett litet kapell och gav varandra ringarna som vi kommer att bära resten av våra liv”, fortsätter hon i nyhetsbrevet och tillägger:

”De hade till och med Bluetooth så att vi kunde göra en kort bröllopsmarsch fram till altaret. Men i slutändan var det det bästa möjliga bröllopet som vi kunde föreställa oss. Ett som vi har drömt om under en väldigt lång tid och ett som äntligen, äntligen blivit verkligt (i staten Las Vegas, en rosa cabs och en tills ögon).”

J.Los barn firar bröllopet

Efter bröllopet poserade en av Jennifer Lopez 14-åriga tvillingar Emme på bild, sittande i en rosa Cadillac. Med ett stort leende och med en klassisk rock'n'roll-gest tycks det var glada miner. Bredvid sitter en annan person, som troligtvis är Emmes brorsa Max.

De barnen fick J.Lo tillsammans med sin exmake Marc Anthony.

Det var i början av förra året som Jennifer Lopez och Ben Affleck återupptog den romantiska kontakten, efter att ha varit ifrån varandra under nästan 20 års tid.

Tidigare i år berättade J.Lo att skådisen friat till henne medan hon låg i badet. Nu efter bröllopet signerade hon nyhetsbrevet med ”Mrs Jennifer Lynn Affleck”, så det verkar som att hon tagit sin nya makes efternamn.

Foto: TT

Annons