Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Så reagerar exet på romansryktet mellan Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid

01 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Gigi Hadid och Leonardo DiCaprio
Strax efter uppbrottet mellan Leonardo DiCaprio och Camila Morrone började det ryktas om att skådespelaren hittat sig en ny modellflickvän – i ingen mindre än Gigi Hadid.
Nu skvallrar en källa om vad exet tycker om den nya flörten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I början av förra månaden började uppgifter spridas om att skådespelaren Leonardo DiCaprio, 47, dejtar supermodellen Gigi Hadid, 27. Enligt InTouch Weekly ska de ha träffats redan under sommaren – samtidigt som Leo fortfarande var tillsammans med en annan modell Camila Morrone, 25.

Se också: Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter TitanicBrand logo
Se också: Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic

De var ihop i fyra år, men nyligen kom beskedet att DiCaprio och Morrone gjort slut. Enligt uppgifter till E News ska uppbrottet berott på att de båda rest mycket i sina jobb och att distansen blivit för mycket för deras relation. Andra elaka tungor menade istället att Camila Morrone fyllt 25, vilket kan påverkat uppbrottet, då Leonardo DiCaprio aldrig dejtat någon över 25 . Fram tills nu då, om uppgifterna om att Gigi och Leo dejtar stämmer.

Annons

Camila Morrone reagerar på ryktet om Leo + Gigi

Hur reagerar då exflickvännen på uppgifterna om att han träffat en ny? Enligt en källa till Hollywood life är Camila Morone inte brydd över den påstådda romansen.

– Gigi och Camila har umgåtts i samma kretsar i flera år och har jättemånga gemensamma vänner. Bella står Camila Väldigt nära och har jobbat med henne jättemycket tidigare. Bella och Camila har fortsatt vara vänner och Camila lärde känna Gigi via hennes syster. Trots att det inte fungerade mellan Camila och Leo så är hon inte brydd över ryktena att han och Gigi dejtar, säger uppgiftslämnaren.

Källan menar också att det inte finns något ont blod mellan exparet, och inte heller mellan Camila och Gigi.

Så började Leo och Gigi träffas

Det var kort efter uppbrottet från Camila Morrone som uppgifterna om att Leonardo DiCaprio börjat dejta Gigi Hadid kom.

– Leo och Gigi träffades några gånger under sommaren. De har känt varandra i flera år och är superattraherade av varandra. Hon är exakt hans typ, vacker, sexig men diskret och har en lite grabbig attityd, berättade en källa för In Touch Weekly.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons