Så lever Mary-Kate Olsen i dag – efter akuta skilsmässan

Ashley och Mary-Kate Olsen

TT
För några år sedan ansökte Mary-Kate Olsen om en ”akut” skilsmässa från Oliver Sarkozy.
Så lever kändistvillingen i dag!
17 juni, 2022
1:04

Efter reklamen: 5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte visste

(1:04)

Slå på ljud

Systrarna Mary-Kate och Ashley Olsen växte upp framför världens ögon, efter att ha slagit igenom som skådisar i tv-serien Fullt hus redan som 1-åringar. Nu har åren gått, men de är fortfarande några av världens kändaste tvillingar.

I maj 2020 blev det känt att Mary-Kate Olsen lämnat in en ansökan om skilsmässa från bankmannen och dåvarande maken Oliver Sarkozy. Enligt bland andra TMZ hade hon velat skilja sig redan i april samma år.

Svåra skilsmässan från maken Oliver Sarkozy

Det hela blev en stökig situation, då bankmannen hade sagt upp deras kontrakt på den gemensamma bostaden och krävde att Mary-Kate Olsen skulle vara ute ur huset snarast möjligt.

Det gjorde i sin tur att hon ville skynda på hela processen, och skickade därför in en förfrågan om akut skilsmässa med hopp om att få behålla kontraktet på bostaden.

Bianca Ingrosso: Därför reser jag och Phillipe inte själva

Det gick inte vägen, och högsta domstolen valde att neka den akuta skilsmässan som Mary-Kate Olson önskade med anledningen att ärendet inte sågs som nödvändigt.

– Just nu accepterar vi bara akuta ärenden, berättade Lucian Chalfen, presstalesperson på New Yorks domstol till sajten People samtidigt som han förklarade att domstolarna i New York prioriterar lite annorlunda på grund av den pågående coronapandemin.

Fick nej till akuta skilsmässan – det gör hon i dag

Men efter att hon nekades akut skilsmässa var hennes advokater på fallet, och i januari 2021 kunde Mary-Kate kalla sig för ex-maka till bankmannen som hon gifte sig med hösten 2015.

Mary-Kate Olsen blev trea på Longines Global Champions Tour i Rom förra året.

Mary-Kate Olsen blev trea på Longines Global Champions Tour i Rom förra året.

TT

I dag har Mary-Kate Olsen ingen partner. Men ensam är hon inte. Hon jobbar vidare tillsammans med systern Ashley Olsen, med vilken hon bland annat driver modeföretag.

– Mary-Kate har bestämt att hon inte vill vara ensam, så hon hon umgås med Ashley, har en källa till Daily Mail sagt.

– Ashley är en av de få personer som hon litar och anförtror sig åt.

Och det är inte allt. Mary-Kate är också ryttare, och har ställt upp i flera hopptävlingar de senaste åren. Hon tävlade bland annat i Rom i slutet av ifjol, och placerade sig högt.

Foto: TT