Så lever Mary-Kate Olsen i dag – efter akuta skilsmässan

17 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Ashley och Mary-Kate Olsen
För några år sedan ansökte Mary-Kate Olsen om en ”akut” skilsmässa från Oliver Sarkozy.
Så lever kändistvillingen i dag!
Annons
5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte visste
5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte visste

Systrarna Mary-Kate och Ashley Olsen växte upp framför världens ögon, efter att ha slagit igenom som skådisar i tv-serien Fullt hus redan som 1-åringar. Nu har åren gått, men de är fortfarande några av världens kändaste tvillingar.

I maj 2020 blev det känt att Mary-Kate Olsen lämnat in en ansökan om skilsmässa från bankmannen och dåvarande maken Oliver Sarkozy. Enligt bland andra TMZ hade hon velat skilja sig redan i april samma år.

Svåra skilsmässan från maken Oliver Sarkozy

Det hela blev en stökig situation, då bankmannen hade sagt upp deras kontrakt på den gemensamma bostaden och krävde att Mary-Kate Olsen skulle vara ute ur huset snarast möjligt.

Annons

Det gjorde i sin tur att hon ville skynda på hela processen, och skickade därför in en förfrågan om akut skilsmässa med hopp om att få behålla kontraktet på bostaden.

Det gick inte vägen, och högsta domstolen valde att neka den akuta skilsmässan som Mary-Kate Olson önskade med anledningen att ärendet inte sågs som nödvändigt.

– Just nu accepterar vi bara akuta ärenden, berättade Lucian Chalfen, presstalesperson på New Yorks domstol till sajten People samtidigt som han förklarade att domstolarna i New York prioriterar lite annorlunda på grund av den pågående coronapandemin.

Fick nej till akuta skilsmässan – det gör hon i dag

Men efter att hon nekades akut skilsmässa var hennes advokater på fallet, och i januari 2021 kunde Mary-Kate kalla sig för ex-maka till bankmannen som hon gifte sig med hösten 2015.

Mary-Kate Olsen blev trea på Longines Global Champions Tour i Rom förra året.
Mary-Kate Olsen blev trea på Longines Global Champions Tour i Rom förra året.

I dag har Mary-Kate Olsen ingen partner. Men ensam är hon inte. Hon jobbar vidare tillsammans med systern Ashley Olsen, med vilken hon bland annat driver modeföretag.

Annons

– Mary-Kate har bestämt att hon inte vill vara ensam, så hon hon umgås med Ashley, har en källa till Daily Mail sagt.

– Ashley är en av de få personer som hon litar och anförtror sig åt.

Och det är inte allt. Mary-Kate är också ryttare, och har ställt upp i flera hopptävlingar de senaste åren. Hon tävlade bland annat i Rom i slutet av ifjol, och placerade sig högt.

Foto: TT

Annons