Bianca Ingrosso: Därför reser jag och Phillipe inte på tu man hand

Bianca Ingrosso: Därför reser jag och Phillipe inte på tu man hand

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen åker i princip aldrig på resor enbart i varandras sällskap. Nu berättar Bianca varför – och att det för pojkvännen är en deal breaker.
17 juni, 2022
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"
0:53

Efter reklamen: Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

(0:53)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år, med några uppehåll under åren. Bianca har berättat att de gjort slut och blivit tillsammans igen totalt åtta gånger – men leva utan varandra vill de inte göra.

Både Bianca och Phillipe jobbar hårt. Bianca driver flera företag, bland annat sminkföretaget Caia Cosmetics, och Phillipe driver restaurangen Ted. Parets hektiska scheman gör att de i perioder har lite tid över för varandra.

Bianca Ingrosso om att hon inte reser ensam med Phillipe

Nu har hennes följare noterat att Bianca inte brukar resa iväg ensam tillsammans med sin pojkvän. På deras semestrar och resor de senaste åren har en hel drös med människor varit med på resan. Som förra sommaren då Bianca Ingrosso hyrde ett hus på Mallorca, där både vänner och familj kom och gick under veckorna.

När Bianca nu gästar podcasten Inga beiga morsor med Ellinor Löfgren och Melina Criborn berättar hon om sina tankar kring att hon och Phillipe aldrig reser ensamma.

– Jag har aldrig tänkt på det här, för jag har inget behov av ensam-resor. Eller han bodde i London i tre år, då blev det att vi reste ensamma, varje gång jag reste så var jag där ensam med Phillipe, säger Bianca och fortsätter:

– Sen varje gång vi reser så tycker jag det är väldigt kul, vi åker vi alltid till Palma och där är pappa och Benjamin är så vi blir alltid ett stort gäng. Vi gillar att vara med folk.

Därför flyttar Pernilla och syskonen in i Bianca Ingrossos nya lägenhet

”Han har sagt att det är en deal breaker”

Men någon som inte delar samma tankar kring behovet av att resa ensamma är Phillipe. På senaste tiden är det en fråga han lyft för Bianca, och att de aldrig reser ensamma tycker han är problematiskt.

– Men han har påpekat att han tycker att det är tråkigt att vi aldrig åker på ensam-resor. Till mitt försvar så försöker jag boka det, och då får jag aldrig tag på honom när bokningen sker. Så han får skylla sig själv, säger hon lite skämtsamt.

– Vi har aldrig gjort det, bara han och jag. På senare tid har han sagt att det typ är en deal breaker. Att han tycker att det är ett stort problem, säger hon vidare.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge Berättar om resan med smyckesmärket ANI
2:59

Efter reklamen: Bianca Ingrosso och Lovisa Worge Berättar om resan med smyckesmärket ANI

(2:59)

Slå på ljud

Foto: Instagram