Så har Kim Kardashian förändrat Pete Davidson

Pete Davidson och Kim Kardashian

TT
Kärleken mellan Hollywoodparet Pete Davidson och Kim Kardashian fortsätter att spira, och enligt källor nära turturduvorna har relationen varit bra för dem.
20 maj, 2022
1:31

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:31)

Slå på ljud

Kim Kardashian och Pete Davidson har varit ett par ungefär ett halvår. Och de har vuxit med varandra. Enligt Us weekly har SNL-komikern bland annat börjat bli mer ansvarsfull när det kommer till sin ekonomi.

– Kim har också fått Pete att växa upp rejält, och han har börjat tänka på sin framtid och affärer. Han har börjat investera, spara och tänker långsiktigt för första gånger i sitt liv. Han går till Kris Jenner för att få råd, säger en källa till tidningen.

Så tycker Kardashianfamiljen om Pete Davidson

Och på tal om hans svärmor verkar det som att familjen tagit Pete Davidson till sitt hjärta.

– Alla i Kims familj fullkomligt älskar Pete och de är älskar att Pete och Kim är tillsammans. Han passar så bra in i hennes liv och i hennes familj, säger uppgiftslämnaren.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare skjuter upp bröllopet – berättar om anledningen

Ryktet om att Kim Kardashian och Pete Davidson var ett par började spridas förra hösten efter att hon gästat komikerns program Saturday night live. Det tog inte lång tid innan de syntes i varandras sällskap på fritiden, och trots att de själva inte gick ut och bekräftade det hela på ett bra tag stod det klart att kärlek mellan dem uppstått.

Visar gärna upp kärleken

Nu på sistone har de också dykt upp på röda mattan tillsammans. För en knapp månad sedan gästade det White House Correspondent’s Dinner i Washington D.C. tillsammans.

Att de känner sig bekväma med att gå ut tillsammans har gjort att de också kommit närmare varandra, enligt Us Weeklys källa.

– Kim och Pete är än mer lyckliga nu när de kan gå på event tillsammans och vara ute i offentligheten. De älskar att tillbringa så mycket tid med varandra som möjligt.

Förutom att ställa upp på bilder har paret valt att visa upp sin kärlek på andra sätt. I alla fall Pete Davidson som gjort flera tatueringar som hyllar flickvännen. Han har bland annat tatuerat in Kims barns bokstäver på nyckelbenet och frasen ”My girl is a lawyer” efter att hon blev klar med sina juriststudier.

Men det är inte allt. Han har också bränt in hennes namn på bröstet.

– Han ville göra något annorlunda och permanent som inte går att ta bort. Någonting som alltid kommer synas där, som ett ärr, har Kim Kardashian förklarat.

Foto: TT