Så födde Gigi Hadid sin dotter – detaljer om förlossningen

28 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Gigi Hadid och Zayn Maliks förlossning på landet på den stora familjegården.
Härom veckan fick stjärnparet Gigi Hadid och Zayn Malik sitt första barn – en välskapt dotter! Och nu rapporterar flera amerikanska medier att förlossningen skedde på på Gigis stora familjegård i Pennsylvania.
Annons

Tidigare i år avslöjade Hollywood-paret supermodellen Gigi Hadid och artisten Zayn Malik att de väntar barn ihop, vilket TMZ var först med att rapportera. Källor till den amerikanska sajten berättade först om graviditeten, men några dagar senare bekräftade Gigi Hadid uppgifterna själv i den amerikanska talkshowen Jimmy Fallon.

– Såklart önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Men vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi Hadid i programmet då.

Dottern kom till världen i september

Så nu har nio månader passerat och under förra veckan bekräftade Zayn Malik att den lilla äntligen hade kommit:

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är en omöjlighet. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, twittrade han tillsammans med en bild på den lilla dotterns hand.

Annons

Även supermodellen delade den fina nyheten på sina sociala medier i samband med att hon delade en liknande bild där dottern håller hårt i pappa Zayns tumme.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär.”

Födde dottern på gården

Under coronakarantänen har paret tillbringat tid ihop på Gigi Hadids familjegård i Pennsylvania, USA, där även Gigis mamma Yolanda bor. Både Gigi och hennes familj har lagt upp flera bilder från gården.

Och nu rapporterar flera amerikanska medier att det var på just familjegården i Pennsylvania som modellen valde att föda sitt barn. Enligt källor till sajten The Page Six ska den lilla babyn ha ankommit den 19 september, och att paret ska ha ”suttit isolerade på gården från maj med några besök vid deras boning i Manhattan.”

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Annons