Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Så är relationen mellan Victoria Beckham och svärdottern Nicola Peltz

25 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Nicola Peltz och Victoria Beckham
Nyligen gifte sig Nicola Peltz Beckham med sin kärlek Brooklyn Peltz Beckham. Men något som inte verkar gå framåt är relationen till hennes svärmor Victoria Beckham.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopetBrand logo
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

Det var i våras som miljadärsdottern och kändissonen, Nicola och Brooklyn Peltz Beckham vigdes under en extravagant och storslagen bröllopsceremoni. Även om kärleken fortsätter att blomstra mellan Nicola och Brooklyn så är det en relation som inte sägs gå lika bra. Nämligen Nicolas relation till sin svärmor Victoria Beckham.

Så varför tror vissa att de har bråkat? Jo, allt beror nämligen på en misstänkt Instagram-aktivitet. Fans har märkt en betydande brist på gilla-markeringar mellan Victoria och Nicola.

Redan 2021 gillade Victoria en mängd av Nicolas inlägg, men har inte gjort några sådana rörelser under de senaste två månaderna, trots att Nicola lagt upp en rejäl uppsättning av bröllopsbilder.

Det har också upptäckts att Victoria kan ha "ignorerat" inlägg från paret när de var på den kända Met Gala. Nicolas gilla-markeringar har också varit få på Victorias Instagram och det är under flera inlägg som Peltz har lyst med sin frånvaro.

Annons

Victoria och David var inte inbjudna

Det som redan är känt är att Victoria och David inte var inbjudna att sitta vid honnörsbordet under bröllopsmottagningen, som istället fylldes av Nicolas pappa, mamma och syskon.

”Det fanns en känsla av att bröllopet bara handlade om familjen Peltz, som ni kan föreställa er, eftersom det var deras hus och deras barn som höll talen. Å andra sidan verkar Brooklyn vara närmare hans nya svärföräldrar än någonsin, han har tatuerat in namnet "Peltz" över bröstet som ett tecken på allians med sin nya familj”, säger en källa till Dailymail.

Innan vigseln meddelade Brooklyn att han skulle ta sin frus efternamn.

"Jag är så glad att du är en Peltz," skrev Nicola på Instagram, tillsammans med ett foto av hans tatuering med texten Peltz.

Innan vigseln meddelade Brooklyn att han skulle ta sin frus efternamn.

Väl efter bröllopet så hälsade Nicolas familj på när makarna var på sin smekmånad i södra Frankrike, medan familjen Beckham lyste med sin frånvaro och valde istället att semestra i Kroatien.

Annons


Nicola skrattade åt..

Victoria designade sin egna klänning inför det storslagna bröllopet, men inte Nicolas, istället valde hon Valentino, Versace och Dior.

Nicola skrattade också åt förslaget att hon och Brooklyn skulle hämta inspiration från David och Victorias ikoniska 90-talsbröllop.

– Deras bröllop var otroligt, och bilderna var ikoniska, men det bröllop vi blev mest inspirerade av var Iman och David Bowies, sa Peltz till Vogue.

Så, det är fortfarande oklart om det verkligen pågår dramatik mellan Victoria och Nicola. Men vi kommer att hålla ögonen öppna för alla uppenbara tecken på en fejd.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons